PHYTODENSIA-sampon

Cu trecerea timpului, parul isi pierde din forta, capatand un aspect fin, fragil si fara densitate. Aceste schimbari isi au originea la nivelul scalpului, la nivelul caruia cu varsta exista modificari, ca si la nivelul tenului, afectand calitatea firului de par.

PHYTODENSIA actioneaza atat la nivelul scalpului, cat si la nivelul fibrei capilare ajutand la refacerea densitatii parului. Vernonia si extractul de struguri ajuta la restructurarea scalpului, pentru a crea un mediu favorizand cresterea parului plin de vitalitate. Acidul hialuronic si colagenul din salcam imbogatesc formula samponului Phytodensia pentru un par mai dens si fortifiat.

Phytodensia Sampon revitalizant Anti-aging

Prin ingredientele sale active, extract de Vernonia (un ingredient rar, recoltat manual de pe platourile inalte din Madagascar) si extract de struguri (ingredient activ cu actiune de intinerire), acest sampon are proprietati regenerante si de protectie la nivelul firului de par.

Impreuna, cele doua ingrediente lupta impotriva efectelor produse de imbatranirea naturala a scalpului, dezvoltand un mediu favorabil cresterii firului de par plin de vitalitate.

Acidul Hialuronic prezent in formula samponului, patrunde pana in interiorul fibrei capilare, iar colagenul din salcam imbogateste formula imbracand cuticula si refacand volumul parului.

Acest sampon curata bland pentru un par stralucitor si plin de luminozitate. Parul isi recapata frumusetea si volumul, aratand stralucitor si catifelat.

Phytodensia Masca Revitalizanta Anti-aging

Cu o textura fluida si lejera, aceasta masca actioneaza la nivelul firului de par, redand volum si substanta acestuia fara a avea un efect de incarcare. Parul este revitalizat, cu volum si cu forta. Pentru rezultate optime, utilizati masca Phytodensia impreuna cu samponul si serul din aceeasi gama.

Vernonia, un ingredient rar recoltat manual de pe platourile inalte din Madagascar, este cunoscut ca având proprietati regenerante. Extractul de struguri imbogatit cu polifenoli – ingredient activ cu actiuni de intinerire – are proprietati de protectie. Impreuna, cele doua ingrediente lupta impotriva efectelor produse de imbatrânirea naturala a scalpului, dezvoltând un mediu favorabil cresterii firului de par plin de vitalitate. Acidul Hialuronic, patrunde pâna in interiorul fibrei capilare, iar colagenul din salcâm imbogateste formula imbracând cuticula si refacând volumul parului.

Phytodensia Ser Revitalizant Anti-aging
Formula Leave-in

Actioneaza la nivelul scalpului, avand rol restructurant si fortifiant. Stimuleaza si revitalizeaza scalpul pentru un par mult mai rezistent, plin de vitalitate.

Vernonia, un ingredient rar, recoltat manual de pe platourile inalte din Madagascar, este cunoscut pentru proprietatile sale regenerante. Extractul de struguri imbogatit cu polifenoli – ingredient activ cu actiune de intinerire – are proprietati de protectie. Aceste doua ingrediente in sinergie cu peptidele si vitaminele din compozitie actioneaza asupra matricii extracelulare a scalpului si favorizeaza revitalizarea si fortifierea parului. Acidul Hialuronic patrunde pana in interiorul fibrei capilare, iar colagenul din salcam imbogateste formula, imbraca cuticula si reface aspectul plin de volum al parului.
Cu o textura lejera, acest ser actioneaza la nivelul scalpului. Zi dupa zi, parul este revitalizat, fortifiat, rezistent, stralucitor si intinerit.

Produsele Phyto Paris sunt disponibile in Farmaciile Help Net si pe www.farmaciaonline.ro