Horoscopul saptamanii 25 noiembrie – 1 decembrie. E momentul sa construiesti si sa crezi in tine.

1
De Cristina Tudor
25 nov. 2019

Nu mai gandi negativ, fii buna cu tine si ai incredere ca ceva frumos e pe cale sa se intample.

Suntem in zodia Sagetatorului pana la urma, cand Soarele e neinfricat si dornic de aventura. E timpul sa te concentrezi pe viitor si pe toate lucrurile incredibile care te asteapta.

Cu toate acestea, trebuie sa ramai serioasa daca tot ti-ai setat dorinte atat de inalte. Cum altfel vei reusi sa le indeplinesti? Din fericire, Venus – planeta iubirii si a banilor – se muta in Capricorn inca de luni, ceea ce inseamna ca relatiile bazate pe teluri si valori comune vor fi intarite. Nu te teme sa faci promisiuni, cata vreme ti le tii.

Un pic de atentie joi, cand Venus formeaza un trigon cu Uranus, ceea ce inseamna ca vei intampina probleme neasteptate cu oamenii din viata ta. Poate chiar te vei vedea atrasa de un personaj ciudat, pe care nu l-ai aborda in mod normal.

Marti, 26 noiembrie, Luna Noua in Sagetator da tonul unei calatorii curajoase si lipsite de constrictii si limitari. Daca crezi ca trebuie sa stai in banca ta, aceasta Luna Noua te convinge sa indraznesti sa visezi mai sus, iti arata ca meriti mai mult si te indeamna sa profiti de toate oportunitatile din fata ta.

Miercuri, 27 noiembrie, cand Neptun iese si el intr-un final din retrograd, iti va fi mai usor sa ai incredere si speranta. Vei lasa partea spirituala sa treaca la conducere si-i vei spune criticului interior sa mai taca si el din cand in cand.

Cand Mercur formeaza un trigon cu Neptun, joi, pe 28, creativitatea si empatia ta vor fi la cote inalte. Sambata tot Mercur formeaza un sextil cu Saturn, un alt aspect pozitiv, deci renunti in sfarsit la inhibitii si te bucuri de munca ta. Da, e o saptamana buna, cum nu prea am mai avut de multa vreme, deci hai sa ne bucuram de ea, da?

BERBEC

Care e cel mai nebunesc lucru pe care ai vrut dintotdeauna sa-l faci? Nu exista un moment mai bun decat prezentul pentru a trece la munca. Viata e scurta si nu mai poti amana. Ma crezi sau nu, e o sansa foarte mare ca acel lucru nerealist si nepractic la care ai visat dintotdeauna sa fie, de fapt, exact ceea ce ai nevoie.

TAUR

Treci prin atat de multe schimbari interioare in acelasi timp ca in momentul in care totul se va aseza vei avea impresia ca esti alta persoana. Iti onorezi datoriile, iti iei la revedere si te detasezi de la tot ce trebuie sa ramana in trecut. N-a spus nimeni ca va fi usor, dar faci loc pentru propriile tale nevoi si indeplinirea lor.

GEMENI

Iti sta mintea la cineva special? Poate te gandesti sa faci pasul urmator cu un partener, un prieten sau un asociat. Asigura-te ca sunteti amandoi pe aceeasi lungime de unda inainte de a-ti face cunoscute intentiile. Nu ti-e usor sa te arati vulnerabila, dar esti dispusa sa o faci pentru cineva care chiar ti-a aprins calcaiele.

RAC

Chiar daca ai cele mai creative si mai originale idei din lume, n-o sa conteze daca nu muncesti pentru a le pune in practica. Fa-ti un plan pentru succes – fie ca asta inseamna sa-ti faci un to-do list sau sa adopti o rutina pe termen lung. Trebuie sa ai grija de tine inainte de a avea grija de oricine altcineva si in curand chiar vei vrea sa o faci.

LEU

Ce te face sa te simti bine? Emotia libera si inconfundabila care te cuprinde atunci cand te indragostesti? Oportunitatea de a pasi pe scena si a le arata tuturor ce poti si ce stii? Orice ar fi, invita mai des acest sentiment in viata ta. Nu mai poti sa-ti renegi dreptul la bucurie, pentru ca pentru asta esti aici. Nu vei fi inspirata sa muncesti mai mult daca nu-ti dai voie sa te distrezi asa cum meriti.

FECIOARA

Cand te gandesti la acasa, ce-ti vine in minte? O gramada de probleme pe care ar trebui sa le rezolvi? Dorinta de a avea un spatiu doar al tau? Cunosti raspunsul mai bine decat oricine si meriti un loc unde sa-ti lasi garda jos si sa fii tu insati. Ai nevoie de libertatea de fi oricine vrei tu sa fii.

BALANTA

Creierul tau intoarce pe toate partile tot felul de idei mari si grozate – de ce ai vrea sa le tii doar pentru tine? Temerile tale legate de comunicare nu au niciun fundament, mai ales ca lumea vrea sa auda ce ai de spus. Esti o forta motivanta si provocatoare si atragi oamenii in jurul tau prin magnetismul tau nativ. Da-le voie sa te vada.

SCORPION

Ai puterea de a-ti crea propria lume. Cata vreme esti dispusa sa faci tot ce trebuie sa faci, poti avea toate bogatiile si toata abundenta dupa care tanjesti. Insa trebuie intai sa crezi cu tarie ca ai tot ce-ti trebuie deja in tine si sa recunosti cat de binecuvantata esti deja. Stima de sine vine din interior. Onoreaza toate lucrurile pe care le aduci la masa.

SAGETATOR

Nimanui nu-i place sa se simta restrictionat, cu atat mai putin tie. Chiar daca intreaga lumea asteapta de la tine sa te comporti intr-un anume fel, tine de tine sa nu-i asculti si sa gasesti curajul de a fi tu insati. Nu te mai judeca si da-ti libertatea de a face o schimbare. Propria ta energie are cea mai pura forma in acest moment. N-o strica.

CAPRICORN

De ceva vreme te simti intr-un anumit mod, dar poate ca nu esti inca pregatita sa spui cu voce tare chestia asta. Insa intuitia ta e mai vocala ca niciodata si nu-i mai poti spune sa taca. Lasa-ti vocea interioara sa te ghideze sa iei deciziile pe care trebuie sa le iei, doar asa vei intelege care sunt ranile pe care trebuie sa le vindeci.

VARSATOR

Vrei sa iei pe toata lumea sub aripa ta si ideile tale au puterea de a aduce foarte multi oameni impreuna. Te simti cel mai bine in comunitatea ta si iei decizii bazat pe ce i-ar ajuta pe ceilalti. Doar asa nu esti dezamagita de tine. Vrei relatii bazate pe iubire neconditionata.

PESTI

Ai muncit din greu in ultima perioada si stii ca esti pregatita sa faci urmatorul pas in cariera. Nu lasa indoielile si intimidarea sa te impiedice sa faci o miscare majora. Meriti acest succes, asa ca e momentul sa risti un pic. Sunt oameni care vor sa te ajute sa obtii ce vrei, dar inainte trebuie sa ai curajul sa le ceri asta.

Foto: Getty Images