Jupiter retrograd: Alarma astrologica pentru regasire, autenticitate, iubire

1
De Cristina Tudor
16 mai 2020

In astrologie, Jupiter este cunoscut drept Marele Benefic.

Numit dupa regele zeilor, influenta lui Jupiter este cu adevarat una pozitiva, menita sa ne reechilibreze, sa ne activeze curajul interior si sa rezolve dilemele sufletesti cu care ne confruntam la momentul actual. Jupiter inseamna redescoperire, adevar, puterea de a deveni mai buni prin iubire.

Jupiter va fi restrograd intre 14 mai si 12 septembrie, iar in tot acest timp va favoriza cunostintele si invatarea, cumpatarea, altruismul, compasiunea, bunatatea, intelepciunea, perspectiva si privirea in ansamblu, obiectivitatea.

Jupiter Retrograd: 14 mai-12 septembrie

Jupiter este guvernatorul Sagetatorului si al Pestilor, fiind profund legat de spiritualitate.

Aceasta platenta este totodata Profesorul, Jupiter reprezentand Mintea Superioara, constiinta colectiva, tot ce vizeaza dincolo de materie zona spiritului, a valorilor universale, a adevarului. Jupiter deschide noi porti spre a explora necunoscutul.

Atentie insa la excese, la tendinta de a exagera intr-o directie, ceea ce poate aduce dezechilibru.

Ce inseamna mersul retrograd al lui Jupiter si de cate ori ne vom intalni cu el?

Acest mers retrograd al lui Jupiter nu ne este deloc necunoscut, insa, in functie de conjunctura astrala, poate purta o amprenta profunda, asa cum se intampla anul acesta.

Datorita orbitei sale mai mari, Jupiter intra in faza retrograda la aproximativ fiecare noua luni, pentru o perioada de aproximativ patru luni.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.