Luna Plina in Varsator de pe 3 august atinge apogeul energiei cosmice. Provocari intense pentru sufletele noastre

1
De Cristina Tudor
2 aug. 2020

Pregatiti-va pentru un nou val de energii intense. Pe 3 august avem Luna Plina in Varsator care vine cu o energie neegalata pentru a ne invata cateva lectii importante pe care pana acum le-am tot evitat.

In noaptea 3-4 august vom avea pe cer o Luna Plina in zodia Varsator care va straluci puternic si va aduce cu ea un val de energii incredibile. Acest moment reprezinta sfarsitul unui ciclu si, de asemenea, acumularea de energii pentru deschiderea Portii Leului de pe 8 august. Astrele ne sfatuiesc sa profitam la maxim de aceste momente deoarece ne vor ajuta sa ne extindem, sa ne dezvoltam emotional, sa ne rezolvam problemele interioare si sa gasim linistea pe care o cautam de atat de mult timp.

Schimbari bruste in viata noastra

Urmatoarea perioada pare sa fie una destul de interesanta pentru majoritatea zodiilor; Universul ne scoate din zona de confort si ne pune in fata unor situatii noi, diferite de tot ce am trait pana acum.

Este foarte important sa incercam sa avem incredere in noi si, chiar daca ascultam sfaturile pe care le primim de la oamenii din jurul nostru, sa luam decizii lasandu-ne condusi de intuitie – noi stim cel mai bine de ce avem nevoie pentru a fi cu adevarat fericiti.

Este posibil ca la un moment dat sa simtim o lipsa de incredere si sa ne pierdem simtul directiei – insa trebuie sa avem rabdare, sa nu ne grabim deloc, din contra – sa facem un pas in spate, sa analizam cu mare atentie fiecare aspect, fiecare detaliu si sa mergem mai departe cu mult curaj. Noi detinem fraiele vietii noastre.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Pixabay.com.