Astrologie: Unde gasesti iubirea in toamna 2020, in functie de zodie

1
De Cristina Tudor
9 sept. 2020

Cum te va surprinde iubirea in toamna anului 2020 in functie de zodia ta?

Spune-mi in ce zodie esti si eu iti spun unde gasesti iubirea in toamna anului 2020.

Berbec – Gasesti iubirea in membrii familiei

In toamna anului 2020 reusesti sa te reconectezi cu membrii familiei; dupa o perioada destul de ciudata pentru toata lumea, iata ca reusiti cu totii sa va faceti timp pentru a crea amintiri frumoase impreuna, iar pentru tine acest lucru este extrem de important. Simti liniste si pace in sufletul tau.

Taur – Gasesti iubirea intr-o persoana cu adevarat speciala

Pentru tine toamna lui 2020 pare sa fie una plina de surprize interesante in ceea ce priveste partea emotionala a vietii tale. Intalnesti dragostea intr-o persoana cu adevarat speciala care te va ajuta sa iti vindeci sufletul si sa iti deschizi inima pentru a iubi mai intens ca niciodata.

Gemeni – Gasesti iubirea in oamenii din jurul tau

Iubirea se afla in oamenii din jurul tau; in aceasta toamna invata sa renunti la barierele pe care le-ai construit in jurul inimii tale si sa fii mai deschisa, mai vulnerabila fara sa iti fie teama ca vei fi ranita. Dragostea te invata sa traiesti cu adevarat, nu renunta la ea doar pentru ca iti este frica.

Rac – Gasesti iubirea in tine insati

Nu mai cauta iubire in stanga si in dreapta, departe de tine, de sufletul tau. Priveste adanc in inima ta si incearca sa o gasesti – ea este acolo, asteapta sa fie descoperita. Si crede-ma ca este singura iubire de care ai nevoie momentan. Este iubirea care te va ajuta sa iti gasesti linistea de care ai atat de multa nervoie.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Pixabay.com.