Cum sa-ti dai seama ca te intalnesti cu un barbat imatur, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
20 sept. 2020

Un barbat imatur este un barbat care refuza sa creasca. Probabil nu iti doresti o relatie cu cineva care are un comportament juvenil, iar astrologia iti sare in ajutor pentru a-l identifica!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul nu recunoaste niciodata ca a gresit.

Daca face ceva gresit sau te raneste, intoarce totul impotriva ta sau face o gluma despre asta. Deoarece este impulsiv, in sensul rau al cuvantului, face multe greseli. Ar fi o usurare sa-si asume vina, dar nu o face niciodata!

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul nu este precaut sau prevazator si nu face niciodata nimic fara sa fie sacait, si asta include propria sa sanatate.

Nici macar nu va merge la medic cand este ranit sau cand e evident ca orice durere pe care o are nu va disparea. Da, poate fi o bataie mare de cap sa sune la medic, sa se programeze si sa se deplaseze acolo, insa asta e ceva ce fac adultii. Daca chiuveta este plina cu vase murdare, spala-le, nu astepta ca altcineva sa o faca!

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii nu se tin de cuvant si apoi mint despre asta.

Nu e atat de dificil sa fii undeva unde ai spus ca vei fi, mai ales daca ai promis ca vei fi acolo. Dar acest nativ gaseste acest lucru practic imposibil. Apoi, cand il intrebi despre asta, vine cu o scuza jenanta. Daca ii este atat de frica sa nu aiba probleme, trebuie sa lucreze la punctualitate si la respectarea promisiunilor. Poate atunci nu va trebui sa mai minta.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racul vorbeste despre lucruri mari, dar nu face nimic pentru a-si indeplini visurile.

Este cam greu de crezut ca poti gasi un loc de munca mergand pur si simplu pe strada, lucrurile bune nu te cauta de obicei, ci le cauti tu.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.