Motivul pentru care te vei desparti de el, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
6 nov. 2020

Nici o relatie nu se aseamana cu alta. Si cand vine vorba de despartiri, se intampla acelasi lucru, pentru ca motivele sunt extrem de diverse.

Cu totii avem lucruri pe care pur si simplu nu le vom accepta niciodata in dragoste si relatii.

Afla de ce relatia fiecarui semn zodiacal nu va dura!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Te desparti de el din cauza unei dispute sau a unei confruntari serioase.

Berbecul nerabdator se confrunta cu multe dificultati in a-si mentine relatia. Din cauza lipsei de rabdare, nu are energie pentru lupta si crede ca este o pierdere de timp si energie sa o faca. La aceasta se adauga si incapatanarea sa. Intrucat nu ar asculta pe nimeni altcineva in afara de el insusi, nu ar dori niciodata sa auda punctul de vedere al partenerului lor, ceea ce face dificila mentinerea relatiei. De asemenea, se grabeste prea tare, ceea ce este un semn destul de alarmant pentru partenerul lui.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Te desparti de el din cauza ca nu poate uita greselile din trecut.

S-ar putea sa para destul de neobisnuit ca loialul si implicatul Taur sa se desparte, dar, din pacate, cu totii avem defecte. Taurul sta agatat de greselile din trecut ale partenerului lui, care este una dintre principalele cauze ale despartirii. Atitudinea lui exagerat de materialista creeaza, de asemenea, numeroase neplaceri partenerului lor, care in cele din urma se satura.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Te desparti din cauza ca partenerul tau nu reuseste sa te inteleaga.

Dezacordul si confruntarea sunt lucruri pe care Geamanul nu si-ar dori sa le traiasca cu partenerul de viata. Persoana nascuta in aceasta zodie nu este genul care sa spuna ce are pe suflet si se simte foarte inconfortabil daca cel de langa ea o sileste sa fie vulnerabila. Cu toate acestea, uneori este bine sa lase garda jos si sa dea frau liber sentimentelor.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.