La ce trebuie sa renunti in saptamana 30 noiembrie – 6 decembrie pentru a fi fericita, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
1 dec. 2020

Spune-mi ce zodie esti pentru a iti spune la ce trebuie sa renunti in aceasta saptamana pentru a atrage fericirea in viata ta.

Berbec – Trebuie sa renunti la gandurile negative

Stiu ca este o perioada mai dificila pentru tine, insa tu singura poti vedea lucrurile intr-un alt mod. Incearca sa iti numeri binecuvantarile si sa te detasezi de toate gandurile negative pentru ca iti fac mult rau.

Taur – Trebuie sa renunti la teama ca vei fi judecata

Nu trebuie sa te intrebi ce vor spune oamenii din jurul tau cu privire la alegerile pe care vrei sa le faci. Aceste schimbari iti vor aduce fericirea la care visezi de atat de mult timp. Pune-te pe primul loc si traieste cum vrei sa traiesti.

Gemeni – Trebuie sa renunti la invidie

Nu vei ajunge nicaieri daca vei privi in stanga si in dreapta, incercand sa iti dai seama cum isi traiesc alti oameni viata. Acesta este drumul tau si doar atat – mergi pe el asa cum iti doresti, fara sa iti pese de ce ar spune sau ar face altii.

Rac – Trebuie sa renunti la dorinta de a controla vietile oamenilor

Nu mai face asta; permite-le oamenilor din jurul tau sa fie liberi, sa ia deciziile pe care ei le considera potrivite, sa faca greseli, sa isi invete lectiile si sa mearga mai departe cu viata lor. Iar tu bucura-te mai mult de viata ta.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.