Cele mai frumoase focuri de artificii din lume

1
De Cristina Tudor
30 dec. 2020

Cele mai frumoase focuri de artificii se intalnesc in fiecare an in diferite colturi ale lumii, la sarbatori importante precum zile nationale sau in noaptea de Revelion.

De Revelion primariile de la noi se intrec si ele in spectacole cu artificii, insa, o nunta intre doua persoane insemnate, cu buget mai mare decat bugetul primariei unui orasel din Romania, poate aduce cu sine un show mult mai impresionant decat artificiile pe care le vedem la miezul noptii intr-un oras de provincie.

La americani vara este sinonima cu nasterea natiunii, asa ca pe 4 iulie, ziua nationala a SUA fiecare stat in parte celebreaza aceeasi sarbatoare, prezentand unele dintre cele mai frumoase focuri de artificii din lume.

Insa sunt state care prezinta spectacole si mai impresionante, iar in cele ce urmeaza le vom vedea pe cele care s-au remarcat in acest domeniu.

Iata care sunt cele mai frumoase focuri de artificii din lume, sau, mai bine spus, unde lumineaza ele cerul si cu ce ocazie:

Singapore, cu ocazia Zilei Nationale

In fiecare an pe data de 9 august, Singapore isi celebreaza independenta fata de statul Malaysia, prin ceea ce se cheama sarbatoarea Zilei Nationale.

Fara indoiala, artificiile din Singapore reprezinta momentul culminant al sarbatorii populare si este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai elaborate, impresionante si frumoase focuri de artificii din lume. Echipele locale si straine, angajate special cu aceasta ocazie, organizeaza spectacole pe parcursul mai multor nopti diferite, facand din acesta unul dintre cele mai longevive focuri de artificii anuale de pe planeta.

Australia, Ziua Nationala

Cei care doresc sa vada un foc de artificii cum nu au vazut vreodata, aproape interzis in alte state, ar trebui sa treaca festivitatile de Ziua Australiei, de la Sydney, in agenda lor. Pe 26 ianuarie, ziua nationala se celebreaza la Darling Harbour din Sydney cu un foc de artificii cu adevarat extravagant si fascinant. In acelasi timp, are loc o incantatoare parada cu barcile, care se adauga la fiorul acestui eveniment monumental.

Citeste continuarea pe Life.ro.

Foto: Unsplash.com.