De ce ai nevoie in saptamana 10-16 mai pentru a fi fericita, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
10 mai 2021

Spune-mi ce zodie esti si iti voi spune de ce ai nevoie in aceasta saptamana.

Cum va fi urmatoarea perioada pentru tine si de ce ai nevoie de la astre iti spunem in cele ce urmeaza.

Berbec – Ai nevoie de liniste

Esti foarte concentrata asupra vietii profesionale, unde trebuie sa faci cateva schimbari majore pentru a incepe proiecte noi. Ai nevoie de liniste si de rabdare. Concentreaza-te, asculta-ti intuitia si nu te lasa influentata de oamenii din jurul tau in deciziile pe care trebuie sa le iei.

Taur – Ai nevoie sa ii permiti iubirii sa intre in viata ta

Vindeca-te de trecut. Inchide definitiv usa si bucura-te de viata pe care o traiesti acum – este una minunata, insa tu nu poti vedea acest lucru deoarece esti inca prinsa in durerea lucrurilor care s-au intamplat. Permite-i iubirii sa intre in viata, nu o mai tine la usa.

Gemeni – Ai nevoie sa nu te lasi influentata de oamenii din jurul tau

Oricat de mult ai tine la oamenii din jurul tau, nu le permite sa se joace cu mintea ta si nici sa iti schimbe modul in care privesti lucrurile. Preia fraiele vietii tale si ia deciziile pe care inima ta le considera potrivite.

Rac – Ai nevoie sa te cunosti cu adevarat

In aceasta saptamana incearca sa renunti la toate mastile pe care le porti si sa fii sincera cu tine; descopera-te, cunoaste-te cu adevarat, afla ce te face fericita si de ce ai nevoie nu doar de la momentul prezent, ci si de la viitor.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.