Horoscopul dragostei pentru saptamana 16-22 august. Unele intrebari vor ramane fara raspuns in cazul Leului

horoscopul dragostei 16-22 august
1
De Cristina Tudor
15 aug. 2021

Unele intrebari vor ramane fara raspuns in cazul Leului in aceasta saptamana.

Afla ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Viata ta sentimentala va fi una sincera, plina de sensibilitate si distractie. Vei fi deschis/a sa dai curs catorva propuneri indraznete.

Stii ca viata ta e doar una si ai tot dreptul sa te bucuri de propriul corp. Tot ce ai nevoie este o sinceritate deplina, limpede ca cristalul si vei deveni un vulcan plin de dorinta.

Daca esti casatorit/a, va exista o conexiune profunda, atat fizic, cat si intelectual. Dar iti va placea totusi sa explorezi si latura ta mai misterioasa si te vei juca pastrand unele lucruri doar pentru tine, creand o aura secreta.

Daca esti singur/a, in aceste zile vei depune eforturi pentru a intari legaturile recente. Va trebui sa faci o alegere intre doua persoane si, uneori, iti va fi greu sa gasesti un echilibru intre inima si minte.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Saptamana aceasta vei promova valori precum generozitatea, respectul si tandretea acasa. Si vei apela la dialog pentru a-ti exprima cele mai ascunse dorinte si probleme.

Daca esti casatorit/a, iti va fi usor sa-ti faci partenerul/a fericit/a. Cautarea binelui comun nu se va simti ca o corvoada, ci mai degraba ca un bilet la fericire. Iti va face placere sa-ti invalui jumatatea cu atentie.

Daca esti singur/a, trebuie sa iesi din cochilie, acea cochilie in care te ascunzi pentru a te proteja de rau. Iesi cu prietenii, cauta activitati pentru a-ti imbunatati viata sociala. In imprejurimi vei putea intalni oamni cu adevarat interesanti.

De asemenea, cauta sa iti dezvolti maturitatea emotionala. Nu privi oamenii doar la un nivel superficial adevarata frumusete a lor este invizibila pentru ochi.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Saptamana aceasta vei cunoaste o imbunatatire semnificativa a vietii tale sentimentale, mai exact a mariajului tau. Tensiunile care au avut loc in casa ta din cauza unui motiv extern vor incepe sa dispara. Vei fi mai dispus/a sa porti discutii decat sa te certi, si la fel va proceda si persoana iubita.

Prin urmare, se anunta o mai buna comunicare in cuplu, in care vor iesi in evidenta schimbul calm de opinii si idei. Atmosfera se va imbunatati odata cu trecerea saptamanii si armonia va domni in casa ta. Gesturile de afectiune, cum ar fi imbratisarile lungi si sarutarile pe frunte, vor fi din nou obisnuite.

Daca esti singur/a, vei aborda intalnirile romantice ca pe un joc de sah. In acest fel, vei obtine avantajul in conversatie si, prin urmare, o vei putea conduce. Dar, cealalta persoana va crede ca doar incerci sa-i demonstrezi cine este mai bun dintre voi doi, asa ca isi va pierde orice interes fata de tine.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: Unsplash.com