5 zodii care nu sunt niciodata multumite cu ceea ce au. Ce le lipseste?

1
De Cristina Tudor
8 sept. 2021

Poti vedea binele din viata ta, chiar daca lucrurile pe care le ai si le traiesti nu sunt extraordinare?

Cand esti multumit de viata ta, nu ai nevoie de maxime pentru a te bucura, deoarece te axezi pe momente mici si pe victorii accesibile.

Ar trebui sa fii multumit/a de ceea ce ai si nu sa iti doresti lucruri imposibil de realizat. Dar, s-ar putea sa te fi nascut intr-una din zodiile pentru care acest lucru e imposibil de facut, deoarece nimic nu e suficient pentru tine si trebuie sa te straduiesti in continuu sa obtii lucrurile pe care nu le ai.

Un lucru trebuie stabilit inca de la bun inceput: daca esti multumit/a cu ceea ce ai nu inseamna ca nu ai obiective sau ca nu incerci sa-ti atingi visurile, inseamna doar ca, in acest moment, esti multumit/a de evolutia viatii tale!

Inseamna ca esti mai putin stresat/a pentru ca ai o baza solida. Ai intotdeauna un loc in care poti merge sa te relaxezi, iar asta te face sa te simti linistit/a.

Insa, daca esti nascut/a intr-una din aceste 5 zodii, una dintre probleme majore cu care te poti confrunta este ca nu esti fericit/a cand realizezi sau obtii ceva, pentru ca nu este niciodata suficient pentru tine.

5 zodii care nu sunt niciodata multumite cu ceea ce au. Ce le lipseste?

Sagetator

Daca Sagetatorul nu are parte de acel flux de lucruri noi care sa ii capteze atentia, el se simte nemultumit si se va plange de toate. Momentele si realizarile mici nu conteaza pentru el, deoarece are nevoie de ceva neasteptat, maret sau necunoscut pentru a-i mentine viu interesul.

Cand nu are stimulul de care are nevoie, se va simti plictisit, frustrat si nemultumit.

Sagetatorul e rareori multumit cu ceea ce are si ce traieste in prezent.

Capricorn

O mare parte din nemultumirea Capricornului provine din nemultumirea fata de statutul lui financiar. Niciodata nu simte ca are destui bani sau suficienti bani pusi deoparte pentru zile negre.

Munceste intotdeauna si economiseste, deci face tot ce poate pentru a avea o baza financiara solida, dar nu este niciodata suficient pentru el. Nu reuseste niciodata sa ajunga in punctul in care sa zica ca ia o pauza pentru a aprecia ceea ce are si a agonisit deja.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Pexels.com.