Tom Cruise, victima a operatiilor estetice? Actorul este de nerecunoscut

1
De Cristina Tudor
13 oct. 2021

Actorul Tom Cruise, care a participat la un meci de baseball in weekend, arata ca o persoana complet diferita, ceea ce i-a facut pe unii oameni sa speculeze ca starul a apelat la operatii estetice.

Vedeta in varsta de 59 de ani parea sa aiba fata mult mai umflata ca de obicei, in timp ce urmarea din tribune un meci de baseball.

Fotografiile si inregistrarile video care il arata pe Tom Cruise in tribune, zambind si facand cu mana, au devenit rapid virale pe internet. Cei mai multi useri au observat schimbarea radicala prin care a trecut actorul.

„Ce-i cu obrajii umflati, ca de veverita?”, a scris un user pe Twitter.

„Ce si-a facut la fata, a apelat la acelasi doctor ca Wayne Newton?”, a scris o alta persoana.

„@TomCruise Ce i-ai facut chipului tau superb?? Am fost atat de dezamagita cand te-am vazut in tribune la meciul Dodgers! Nu iti mai baga prostii in fata!”, i-a ascris un fan.

Cruise a urmarit meciul din tribune alaturi de fiul sau, Connor.

Multi useri de pe Twitter au fost initial sceptici si nu au crezut ca persoana fotografiata in tribune este cu adevarat starul din „Top Gun”.

„Tom Cruise fie s-a ingrasat, fie are fata plina de fillere. Eu merg pe varianta cu fillere”, a scris o persoana pe reteaua de socializare.

„La inceput mi-a parut rau ca toata lumea radea de fata lui Tom Cruise pentru ca sincer sa fiu, arata ca un efect secundar al unui procedeu. Dar apoi mi-am amintit ca timp de zeci de ani el i-a criticat pe altii pentru ca iau medicamente,” a comentat un alt user, facand referire la conflictul dintre Tom Cruise si actrita Brooke Shields.

Cruise, care este scientolog, a declarat ca biserica este impotriva drogurilor psihiatrice si a intrat intr-un conflict public cu Brooke Shields in anul 2005. Actorul a criticat faptul ca Shields ia medicamente antidepresive pentru tratarea depresiei postnatale.

Dar Shields a reactionat dupa ce Cruise a spus ca actiunile sale sunt „iresponsabile”.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: Instagram, PR