Ce viseaza zodiile cel mai des si care este semnificatia acelor vise

1
De Cristina Tudor
23 mart. 2022

Visele reprezinta o implinire mascata a unei dorinte reprimate, spunea Sigmund Freud.

Considerand ca acest lucru este adevarat, ceea ce vedem in visele noastre ar putea include toate dorintele care sunt inca neimplinite in realitate.

Uneori, visele noastre reprezinta si fricile si fobiile noastre pe care incercam sa le reprimam. Una peste alta, visele sunt fascinante si destul de ciudate in acelasi timp.

Arunca o privire la ceea ce este cel mai probabil sa viseze in mod repetat fiecare semn zodical si care este semnificatia acelor vise!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

1. Esti foarte competitiv si vrei sa castigi orice. Astfel, nu este neobisnuit sa visezi la castiguri mari sau la pierderi ingrozitoare. Deoarece iti place si adrenalina, s-ar putea, de asemenea, sa visezi sa conduci foarte rapid sau imprudent.

2. In somn, visezi la violenta, ca vei fi ucis sau ca vei fi fortat sa pui capat cu forta la ceva. In starea de veghe, visezi sa castigi certuri si confruntari, sa obtii un mare succes la locul de munca si sa devii celebru pentru ceea ce faci.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

1. Iti place sa ai totul sub control si cea mai mare teama a ta este de a nu putea face acest lucru. Astfel, cele mai frecvente vise ale tale presupun caderea de la mari inaltimi sau pierderea controlului asupra a tot ce se afla in viata ta. Pentru ca te preocupa si banii, s-ar putea sa visezi si la bogatie.

2. In somn, visezi la parti ale corpului, groaza si renastere. In starea de veghe, visezi ambitios sa gasesti multi bani si sa traiesti o viata buna, indiferent de modul prin care obtii asta.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

1. Ai un spirit liber si iti place sa traiesti dupa propriile reguli. Asadar, a fi prins in capcana, a fi captiv sau a nu fi capabil sa alergi sunt temele majore din visele tale. Din moment ce iti place sa cunosti oameni noi, uneori chiar ii intalnesti in visele tale.

2. In somn, visezi la dureri corporale si scuze pentru a ramane pe loc. In starea de veghe, visezi sa calatoresti si sa treci peste orice obstacol care te tine pe loc.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com