Kelly Preston a murit la 57 de ani, dupa doi ani de lupta cu cancerul de san

1
De Teodora Tirca
13 iul. 2020

Sotia lui John Travolta a murit ieri, 12 iulie, dupa ce a luptat timp de doi ani cu o boala necrutatoare: cancerul de san.

La 55 de ani a fost diagnosticata cu cancer de san. „Kelly a vrut sa-si tina viata personala pentru ea, si a recurs la tratament pentru cancer de san fara ca presa sa afle despre asta. A fost sprijinita de familie si de cei mai apropiati prieteni”, a declarat un reprezentant oficial al familiei pentru publicatia People.

„A fost o femeie inteligenta, frumoasa si iubitoare, care a adus lumina in viata tuturor celor pe care i-a atins. Familia ei are acum nevoie de sprijin si de intimitate pentru a depasi acest moment dificil”.

In urma lui Preston au ramas sotul ei, John Travolta, si cei doi copii ai lor: fiica Ella, de 20 de ani, si micul Benjamin, de doar 9 ani. Fiul lor Jett a murit in ianuarie 2019, la doar 16 ani.

Kelly Preston a studiat actoria in cadrul University of Southern California si si-a inceput cariera de actrita in 1985, cu primul ei rol mare in Mischief, dupa mai multe roluri mici in seriale de televiziune precum For Love and Honor.

In urmatorii ani, Preston a jucat in filme precum SpaceCamp (1986), Twins (1988), Jerry Maguire (1996) si For Love of the Game (1999). Cel mai recent rol al lui Preston a fost in filmul Gotti din 2018, in care a interpretat-o ​​pe Victoria Gotti, sotia sefului mafiei John Gotti, care a fost portretizat de Travolta.

View this post on Instagram

Happy Birthday to my loving husband! ♥️🎂 @johntravolta

A post shared by Kelly Preston (@therealkellypreston) on

Pe langa cariera ei de actrita, Preston a lucrat neincetat la relatia ei speciala cu John Travolta, care a supravietuit aproape trei decenii. In septembrie anul trecut, cei doi au sarbatorit 28 de ani de casnicie si si-au scris reciproc mesaje pe Instagram:

„Ii urez aniversare frumoasa minunatei mele sotii”, i-a scris Travolta lui Kelly la data aceea. Kelly i-a scris si ea un mesaj emotionant: „Dragului meu Johnny, cel mai minunat barbat pe care il cunosc. Mi-ai dat speranta cand m-am simtit pierduta, m-ai iubit cu rabdare si neconditionat… m-ai facut sa rad mai tare decat orice alta fiinta, si am impartasit momente bune si momente dificile. Esti un sot de vis si imi faci viata atat de distractiva!! Am incredere in iubirea noastra si stiu ca voi fi intotdeauna bine indiferent de ce se intampla. Te iubesc complet si pentru totdeauna. Aniversare frumoasa”.

Amintirea lui Preston va fi tinuta in viata de oamenii care i-au supravietuit si care o iubesc neconditionat: sotul ei si cei doi copii, cu care a avut o relatie minunata.

Foto: Instagram/Kelly Preston