#EXTRANATURA instagramabila in Sun Plaza, pentru cele mai reusite selfie-uri – Flower Expo

1
De Teodora Tirca
18 mai 2021

Flower Expo revine si anul acesta cu o editie inedita. Centrul comercial Sun Plaza isi invita vizitatorii, in perioada 15-23 mai, sa descopere o experienta senzoriala cu mult parfum si culoare.

Expozitia florala este un eveniment Sun Plaza cu traditie, aflandu-se la cea de-a X-a editie.

#EXTRANATURA instagramabila este tema acestei editii si cuprinde 4 setup-uri pregatite special pentru a aduce natura mai aproape de clienti, incentrul lor comercial preferat.

– O perdea de flori plutitoare situata la parter, aproape de intrarea principala ii va duce cu gandul la un cadru de poveste, ce merita impartasit.


– Cabina Telefonica, cucerita de o multitudine de flori pastelate, nu va trece neobservata. Aceasta va fi cu siguranta preferata celor care-si doresc sa adauge un aspect retro feedurilor de Instagram.


– Culoarul de flori impresionant, in culori vibrante, plasat in aripa noua de la parter, va fi preferatul celor care vor sa-si puna in valoare tinutele pentru noul sezon.


– Jungla urbana este spatiul care aduce vacantele exotice mai aproape. Coltul plin de plante si flori extravagante poate fi descoperit la etajul 1, in zona centrala a Centrului Comercial Sun Plaza.

Fiecare dintre aceste cadre ii poarta pe vizitatori intr-o poveste cu multa culoare si parfum, oferindu-le posibilitatea de a se face remarcati pe canalele de social media.

#Extranatura cu #ExtraPremii

Sun Plaza ii invita pe vizitatorii expozitiei sa isi puna in valoare cele mai frumoase fotografii intr-un concurs pe pagina de Instagram. Una dintre acestea va fi premiata cu un aranjament floral special, in valoare de 100 de Euro.
Concursul a inceput pe 15 mai, iar castigatorul va fi ales pe 24 mai.

Despre Sun Plaza:

Inaugurat in 2010, Sun Plaza este centrul comercial dominant din zona de sud a Bucurestiului, cu o suprafata construita de 208.000 mp. Centrul comercial cuprinde patru etaje din care doua destinate exclusiv cumparaturilor, un spatiu de relaxare si o parcare subterana cu 2.000 de locuri. In 2018 Sun Plaza a finalizat cel mai amplu proces de reconfigurare si extindere din piata de retail din Romania, adaugand o aripa noua si multe modificari la nivel de design. In 2019 a fost modernizat food courtul si reamenajata o parte din terasa exterioara.

Centrul comercial este detinut de catre S IMMO AG si administrat de catre CBRE Romania.
Mai multe detalii gasesti pe www.sun-plaza.ro

Foto: Unsplash, PR.