2020 ne cere sa ne regasim pe noi insine

1
De Cristina Tudor
21 apr. 2020

Aceasta este sansa noastra de a ne redescoperi, de a fi atenti cu noi insine, de a ne asculta inima si de a ne intelege sufletul… iar noi inca nu stim sa profitam de ea.

Daca tot stam in casa, este momentul sa transformam aceasta izolare intr-un proces de regasire, de ingrijire de sine.

Iata cateva lucruri pe care le poti face astfel incat atunci cand vei reveni la viata ta obisnuita sa fii cea mai buna versiune a ta:

1. Rearanjeaza-ti casa. Energia din casa este importanta in cresterea vibratiilor fericirii, iubirii si bogatiei. Prin urmare, profita de aceste momente pentru a aduce energia pozitiva in viata ta prin rearanjarea detaliilor – de la accesorii, la produse.

2. Deconecteaza-te de la tot zgomotul din jurul tau. Fie ca este vorba despre stiri, retele de socializare sau mailuri, inceteaza sa mai consumi in mod excesiv informatii care te pot agita, aducand stres si anxietate in sufletul tau. Asadar, deconecteaza-te de la zgomot, indeparteaza telefonul si creeaza un spatiu calm si pasnic in care sa existe liniste si energie pozitiva.

3. Redescopera-te. Petrece timp cu tine insati. Asculta-ti sufletul si descopera de ce are nevoie inima ta pentru a fi cu adevarat fericita. Concentreaza-te pe lucrurile simple care iti pot pune zambetul pe buze. Elibereaza-te de trecut, invata-ti lectiile din greselile facute si mergi mai departe. Aceasta este sansa ta sa incepi un nou capitol, profita de ea.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com