3 lucruri care te ridica atunci cand esti la pamant

1
De Cristina Tudor
3 aug. 2020

Nu vei obtine niciodata nimic in viata stand degeaba si plangandu-ti de mila.

Indiferent de cat de dificil este momentul prin care treci, tu esti puternica si stii ca in sufletul tau poti gasi puterea de a merge mai departe.

Iata cateva lucruri pe care sa le faci pentru a depasi mai usor momentele dificile:

1. Afirmatiile pozitive te ajuta sa iti schimbi modul de a gandi

Poti printa cateva citate frumoase, care sa te inspire, prin anumite locuri prin casa sau poti schimba wallpaperul telefonului cu un mesaj motivational.

Creeaza-ti singura afirmatiile pozitive pe care simti nevoia sa le vezi, sa le citesti, sa le repeti pana cand ti se intiparesc in minte si ti se aseaza in suflet, printeaza-le si pune-le prin diverse colturi.

Un alt sfat: seteaza ca wallpaper o imagine frumoasa cu un moment special din viata ta (poate fi o amintire care sa iti puna zambetul pe buze sau o fotografie cu membrii familiei).

2. Scrie intr-un jurnal pentru a iti aranja gandurile si ideile

Oamenii de succes – cei care realizeaza in mod constant schimbari pozitive in viata lor – isi urmaresc progresul, isi fixeaza obiective, reflecta si invata din greselile lor. Si adesea folosesc un jurnal care sa ii ajute in acest sens.
Ce poti face: incepe un ritual si acorda-ti 15 minute in fiecare zi pentru a gandi si a scrie in jurnal. Cel mai recomandat este sa faci acest lucru dimineata, cand ai mintea odihnita.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.