5 semne ca tu il placi mai mult decat te place el

Denisa Toma1
De Denisa Toma
22 iun. 2020

Te-ai indragostit pana peste cap de un tip care pare perfect. Il placi foarte mult, dar un gand nu iti da pace: daca sentimentele nu sunt reciproce? Daca el nu te place la fel de mult?

Este o situatie trista, insa este mai bine sa stii adevarul decat sa mergi mai departe si apoi sa fii dezamagita.

Exista unele semne care iti arata daca sunteti pe drumul cel bun sau daca in relatia voastra doar tu esti cea care si-a facut planuri de viitor si spera la mai mult. Iata 5 semne ca tu il placi mai mult decat te place el:

Ezita sa discute despre ceea ce simte

Daca nu iti spune niciodata cat de mult te place sau atunci cand vrei sa vorbiti despre sentimente iti da replici de tipul „Nu stiu exact ce simt”, ar trebui sa te ingrijorezi. Cei mai multi barbati se tem sa-si exprime sentimentele, insa cand sunt cu adevarat indragosti isi vor face curajul sa marturiseasca ceea ce simt. De fapt, gesturile de afectiune sunt vizibile in acest caz si nici nu ai nevoie de prea multe cuvinte.

Trucuri Feng Shui care te ajuta sa atragi iubirea in viata ta

Incearca sa te schimbe

Ti se pare ca tot timpul te critica, este nemultumit de ceea ce faci si iti gaseste mereu „defecte”? Este un semn clar ca nu te place atat de mult pe cat ti-ai dori si ca de fapt el incearca sa te tranforme intr-o persoana pe gustul lui. Daca ar fi cu adevarat indragostit, ai auzi in special complimente si cuvinte de alint, nu critici la fiecare pas. Nu doar ca relatia nu are prea multe sanse de reusita, dar in acelasi timp risca sa-ti distruga increderea in tine. Mergi mai departe si cauta-l pe acel cineva care te iubeste asa cum esti si nu vrea sa te schimbe.

Numai tu oferi afectiune

Afectiunea nu este acelasi lucru cu sexul. Imbratisarile, mangaierile, stransul mainilor si saruturile sunt gesturile prin care ne manifestam afectiunea. Le facem de multe ori fara sa constientizam si fara sa le planificam pentru ca atunci cand suntem indragostiti nu ne putem tine mainile departe de cel drag. Daca esti intotdeauna cea care initiaza astfel de gesturi de afectiune, in timp ce el initiaza numai partidele de sex, este un semn clar ca nu este atat de indragostit.

3 motive ascunse pentru care iti este frica sa te atasezi de partenerul tau

Bineinteles, nu este o regula batuta in cuie. Unii barbati sunt introvertiti sau timizi, ceea ce ii face sa fie mai retinuti cand vine vorba sa-si arata afectiunea prin astfel de gesturi. Dar daca nu este cazul barbatului de care esti indragostita, atunci ar trebui sa fie un semnal de alarma.

Nu te prezinta familiei

Din pacate, atunci cand un barbat nu isi doreste o relatie serioasa sau nu este cu adevarat indragostit, va ezita sa te prezinte familiei. Daca tu l-ai prezentat deja familiei tale, iar el ezita sa faca acelasi lucru, motivul este de obicei acelasi: nu te place suficient de mult. Insa inainte sa il suspectezi de acest lucru, ar trebui sa afli mai multe despre familia lui. Exista posibilitatea sa nu aiba o relatie prea buna cu parintii sau familia si din aceasta cauza sa ezite.

4 moduri de a crea o conexiune emotionala puternica cu partenerul tau

Esti aproape intotdeauna cea care suna sau trimite mesaje

Tu faci mereu planurile, tu il contactezi de fiecare data, tu il prezinti prietenilor, iar el nu ofera nimic din toate acestea. Este un tipar care ar trebui sa te ingrijoreze. Indica faptul ca doar tu esti cu adevarat indragostita, in timp ce el este complet indiferent. Cea mai buna solutie este sa renunti. Chiar daca iti este dificil, renunta sa fii tu mereu cea care initiaza totul. Este un test bun care iti arata daca este doar rezervat si retras sau daca pur si simplu nu te place la fel de mult cum il placi tu.

Foto: Shutterstock.com