7 comportamente toxice pe care oamenii falsi le afiseaza tot timpul

oamenii falsi
1
De Cristina Tudor
13 iun. 2019

Iata o lista cu cateva lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare daca vrei sa identifici o persoana toxica:

Le regasesti la cei din jurul tau?

Cel mai probabil ai observat deja ca nu toti oamenii din jurul tau te influenteaza in mod pozitiv. Trebuie sa cunosti cel putin o persoana cu o aura toxica care incearca sa te puna la pamant.

Daca vrei sa reusesti in viata, este foarte important sa te concentrezi complet pe cresterea ta ca persoana. Nu te teme sa renunti la oamenii care te tin in spate. Un astfel de gest nu este dovada de egoism, nici vorba.

Iata o lista cu cateva lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare daca vrei sa identifici o persoana toxica:

1. Nu asculta

Ori de cate ori te intalnesti cu o astfel de persoana, ea ar putea vorbi la infinit. Insa cand vine si randul tau sa impartasesti ceva, ea devine dezinteresata sau te intrerupe tot timpul.

2. Stie cum sa manipuleze

Pentru ea manipularea este la ordinea zilei; pana si cea mai priceputa persoana in citirea oamenilor ii poate pica in plasa.

3. Nu stie cum sa isi cere scuze

De fapt, aproape ca nici nu vrea sa indrepte lucrurile… dar sa isi mai ceara si scuze. Recurge frecvent la minciuna in loc sa isi recunoasca vina.

4. Judeca permanent oamenii

Cunosti pe cineva care face comentarii rautacioase la adresa altor persoane pe care nici macar nu le cunoaste? Ei bine, acesta este tipul de persoana de care ar trebui sa stai departe.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: PR