Calitatea surprinzatoare de care ai nevoie pentru a fi cea mai buna varianta a ta

1
De Alice Moisescu
6 oct. 2018

Daca iti doresti sa fii o femeie de succes, motiveaza-te pentru a deveni cea mai buna varianta a ta. Iti spunem de ce ai nevoie ca sa ajungi acolo.

Femeia moderna tanjeste dupa independenta si individualitate. Toate ne nastem in mare parte cu acelasi bagaj de cunostinte si cu aceleasi nevoi de baza. Pe masura ce luam contact cu  lumea, ne formam personalitatea, stilul comportamental si ne conturam… visurile.

Ca sa fii multumita de persoana ta trebuie sa inveti sa ai incredere in tine, sa te respecti si sa te accepti asa cum esti si sa nu renunti niciodata sa lupti pentru ceea ce iti doresti.

Viata fiecareia dintre noi e suma alegerilor personale. Si cand nu alegi, de fapt ai ales deja. Ai ales sa ii lasi pe altii sa ia decizii pentru tine. Poti sa devii mai bun daca te compari doar cu tine si cu nimeni altcineva, daca te cunosti, daca stii unde esti acum si unde vrei sa ajungi. Constientizarea este primul pas esential, urmata de actiune si de motivatie, elementele-cheie care te vor conduce catre victorie. Deci, daca vrei sa fii cea mai buna varianta a ta… actioneaza!

Incepe sa ai o parere buna despre tine

Invata sa te iubesti pe tine insati, accepta-ti defectele si pune-ti in evidenta calitatile. Nu te lasa intimidata de parerile negative ale celorlalti si scapa de tot ce inseamna influenta negativa in viata ta. O femeie fericita se accepta fix asa cum e!

Iesi din zona de confort

Da, e o zona de siguranta acolo, insa nu duce niciunde. Nu acela este locul in care se produc rezultatele remarcabile.

Renunta la scuze

Nu te mai plange. Indiferent de eventualele obstacole, e bine sa stabilesti inca de la inceput ca POTI! Atitudinea ta va pune lucrurile in miscare.

Fa ceea ce iti place

Inconjoara-te de oameni cu care iti face placere sa iti petreci timpul, oameni pe care ii apreciezi sau admiri si de la care ai ce invata. Nu te complace intr-un job mediocru, care nu-ti aduce satisfactii. Fa ce iubesti si ai curajul sa spui nu atunci cand e cazul.

Alege constient

Nu uita ca in viata ta tu ai cel mai important rol, esti actrita principala. Tu esti cea care alege.

Ma uit la televizor sau citesc o carte? Ies in oras cu prietenii sau imi vizitez parintii? Raman la jobul pe care il detest, dar care imi aduce satisfactii materiale sau deschid afacerea la care visez ani de zile?

Nu lasa pe NIMENI sa ia decizii in locul tau. Este viata ta, tu iei deciziile!

Asadar, traieste in prezent, iubeste-te pe tine insati, nu-ti fie teama de esec, dar nici de succes si, cel mai important, nu iti amana fericirea! Incepe sa fii chiar de acum cea mai buna varianta a ta.

Foto: Shutterstock.com