Cele mai bune carti romantice de citit in vacanta

1
De Cristina Tudor
31 iul. 2021

Parca nicio experienta de relaxare nu este completa fara macar una dintre cele mai bune carti romantice de citit in vacanta, in bagaj.

Personal, cand ma gandesc la vacanta, am imaginea idilica in minte, in care eu stau pe un sezlong, la umbra, pe o plaja cat mai putin populata, cu un cocktail in mana dreapta si o carte buna in mana stanga. Evident ca e doar un vis. Insa, pentru cei care viseaza asemenea mie, am pregatit o lista cu cele mai bune carti romantice de citit in vacanta. Macinata de teama de a nu recomanda carti neinteresante sau din categoria prea siropoase, i-am cerut sfatul scriitoarei Camelia Cavadia si iata ce lista am alcatuit:

Cele mai bune carti romantice de citit in vacanta: Gaseste puterea sa mergi mai departe
carti romantice pentru vacanta

31,20 lei, carturesti.ro

„Talentul lui Lugand este incontestabil, romanele ei vadind o profunda cunoastere a subtilitatilor sufletului omenesc”, incepea Le Figaro review-ul acestei carti.

Dupa ce a profesat ca psiholog timp de sase ani, Agnès Martin Lugand s-a dedicat scrisului, publicandu si primul roman, Oamenii fericiti citesc si beau cafea, in regim propriu, pe platforma Kindle Amazon, in decembrie 2012. Remarcata rapid de bloggerii atenti la mediul literar virtual, a trezit interesul Editurii Michel Lafon, care i-a propus debutul in lumea editoriala traditionala. Astfel, romanul sau a cunoscut un succes urias nu doar in Franta, ci in intreaga lume, drepturile de ecranizare fiind achizitionate de o casa de productie de la Hollywood.

Agnès Martin Lugand se numara printre primii zece cei mai de succes autori francezi: cartile ei s-au vandut in peste 3 milioane de exemplare in intreaga lume si au fost traduse in 35 de limbi.

Iata un mic fragment din carte:

„Nu incetam sa-mi pun aceasta intrebare de cand plecasem de la spital. Oare viata ne-a fost data peste cap in mod iremediabil? Nu va mai fi niciodata ca inainte? Ce ciudata, aceasta separare intre inainte si dupa! Viata dinainte de accident si viata de dupa accident – clar diferite una de alta. Desi totul se intamplase recent si ne lipsea perspectiva oferita de trecerea timpului, simteam deja ca pierduseram ceva. Ceva esential. Nu reuseam sa spun exact ce anume. Eram intr-o ceata totala. Nu vedeam nimic in viitor. Nicio speranta. Nimic. Doar vid. O umbra plana de acum asupra vietii noastre, in casa noastra. Si imi era teama. Insa trebuia sa controlez aceasta teama, s-o inabus, s-o indepartez, nu-mi permiteam sa ma las inghitita de ea…”

Citeste continuarea pe Life.ro

Foto: Instagram – @reiflerpaige