De ce intalnim persoana potrivita in momentul nepotrivit?

1
De Cristina Tudor
27 aug. 2020

Nu este nimic mai trist decat sa intalnesti persoana potrivita in momentul nepotrivit.

Cand intalnim acea persoana care pare ideala pentru noi, este firesc sa ne dorim sa o tinem cat mai aproape de sufletul nostru si sa facem tot posibilul pentru a avea o relatie frumoasa. Uneori aceste stari si sentimente pot fi chiar reciproce – dar, daca persoana aparent potrivita vine la momentul nepotrivit, relatia este sortita sa esueze.

Desi toate celelalte lucruri sunt bifate – de la atractie la valori, obiective de viata – daca timpul este nepotrivit, niciuna dintre parti nu are nicio putere in cursul situatiei si realitatea trebuie acceptata.

Da, este greu de acceptat, insa intalnirea cu cineva la momentul necorespunzator inseamna ca acea persoana este persoana gresita. Atat de simplu.

Daca intalnesti persoana potrivita la momentul nepotrivit, cel mai posibil aceasta este, de fapt, persoana gresita pentru tine. Persoana potrivita nu trebuie doar sa indeplineasca criteriile dorintelor tale si invers. Daca doua persoane se indreapta in directii gresite si se distanteaza una de cealalta, daca o persoana este mai pregatita decat cealalta pentru o relatie serioasa sau este mult prea ocupata cu viata profesionala si nu are timpul necesar pe care sa il investeasca pe plan sentimental, atunci este inevitabil ca totul sa se incheie.

Foto: Unsplash.com.