Interpretarea viselor: Ce simbolizeaza apa in visele tale si ce mesaje iti transmite subconstientul

1
De Cristina Tudor
21 ian. 2019

Modul in care iti apare apa in vis iti dezvaluie multe despre tine si te avertizeaza cand e cazul sa schimbi ceva in viata ta.

Apa inseamna viata, curatie, puritate, dar poate fi in egala masura distructiva, in functie de context. Din punct de vedere psihologic, ea reflecta starea ta sufleteasca, pe care o constientizezi sau nu in prezent. Modul in care iti apare apa in vis iti dezvaluie multe despre tine si te avertizeaza cand e cazul sa schimbi ceva in viata ta. Ce inseamna cand visezi apa, intr-o forma sau alta, afli din randurile urmatoare!

Ce inseamna cand visezi APA
Oceanul nesfarsit

Apa limpede a oceanului sau a unui lac inseamna calm, pace, liniste si exprima starea ta sufleteasca actuala. Daca apa este involburata, atunci e timpul pentru o schimbare in viata ta, dar, atata timp cat se vede tarmul, inseamna ca situatiile tumultoase prin care treci isi vor gasi, in curand, rezolvarea.

Malul poate semnifica un sfarsit, dar si un inceput. In general, conotatiile viselor in care apare oceanul sunt pozitive.

Valuri

Daca te simti amenintata de ele, daca te sperie, te rastoarna, te acopera, inseamna ca esti coplesita de lucrurile care ti se intampla in viata de zi cu zi, nu detii controlul si nu reusesti sa te echilibrezi. Valurile uriase echivaleaza cu stresul, cu angoasele, cu intamplarile care ne iau prin surprindere si ne destabilizeaza. Singurul context in care valurile puternice au semnificatii pozitive este acela in care tu le domini si te simti triumfatoare asupra lor, de exemplu, pe o placa de surf. De asemenea, despre inundatiile din vis se spune ca sunt prevestitoare de pericole.

Stropi de ploaie

Puterea apei este vindecatoare. Atunci cand te visezi in mijlocul unei ploi, simti nevoia, constient sau nu, de spala o vina, o greseala, o suferinta. Un inceput curat si limpede este dorinta ta suprema.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.