5 lucruri pe care aproape toate persoanele infidele le au in comun

1
De Cristina Tudor
23 apr. 2020

Cu totii cunoastem cel putin o persoana care a fost inselata sau a inselat… sau poate am trecut chiar noi prin asta.

Cert este ca infidelitatea exista la scara larga si produce multa suferinta. Indiferent daca e vorba despre un sarut sau despre contact intim, tradarea este tradare.

5 lucruri pe care aproape toate persoanele infidele le au in comun

1. Persoanele infidele prefera muzica rock

Deoarece muzica si sexul merg mana-n mana, cercetatorii au descoperit ca atunci cand vine vorba de infidelitate, 41% dintre persoanele care calca stramb prefera muzica rock in defavoarea celorlalte genuri. Dupa aceea, urmeaza muzica pop, muzica clasica si muzica rap/hip-hop.

2. Cand femeile insala, e treaba serioasa

Din anumite motive, se spune ca barbatii sunt mai predispusi la infidelitate decat femeile. Dar nu e deloc asa! Nu numai ca femeile insala, dar studiile au descoperit ca acestea se si implica emotional, spre deosebire de barbati care cauta doar contact fizic. Implicarea emotionala distruge majoritatea relatiilor, pe cand in cazul unei nevoi fizice ar putea exista o sansa de impacare sau de continuare a relatiei.

3. Persoanele infidele sunt adesea fericite in relatiile lor

Infidelitatea nu inseamna neaparat ca cel care calca stramb considera ca relatia in care e implicat este un esec total. Desi nu trebuie generalizat, majoritatea celor care comit adulter sunt destul de fericiti cu viata lor de cuplu si nici nu cauta sa se desparta.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.