Nu trai in trecut. Caile vechi nu vor deschide usi noi

1
De Cristina Tudor
3 feb. 2019

Ai incredere in Univers, planuieste surprize minunate pentru tine. Insa trebuie sa ai rabdare pentru ca destinul nu iti scoate in cale lucrurile de care crezi ca ai nevoie decat in momentul in care esti pregatita sufleteste sa le experimentezi.

Unii oameni trec prin viata noastra pentru a ne invata lectii importante. Unii oameni ajung sa ne franga sufletul. Unii oameni ne parasesc, lasand amintiri dureroase in urma lor.

Daca ei devin importanti pentru tine si apoi pleaca… ce se intampla? Aceasta este problema tuturor oamenilor. Acesta este unul dintre cele mai mari hopuri ale noastre. Ducem lupte importante pentru a merge mai departe, insa alegem sa ne agatam in continuare de trecut. Avem amintiri frumoase si intotdeauna ne gandim la „Cum ar fi fost daca…”.

Refuzam sa renuntam. Insa trebuie sa intelegem ca tot ce s-a intamplat nu mai poate fi schimbat, iar noi nu ne mai putem intoarce in trecut. Indiferent de cat de greu incercam, nu putem rescrie ceea ce s-a intamplat si nu putem forta ceva ce nici macar nu mai exista.

Sa renunti nu inseamna doar sa treci peste un fost iubit sau sa scapi de oamenii toxici din viata ta. Inseamna sa stergi imaginile din capul tau, sa nu mai traiesti in trecut. Caile vechi nu vor deschide usi noi, nu vor aduce timpul inapoi, nu vor mai schimba nimic.

Cele mai importante lectii in viata sunt invatate intr-un mod dificil, iar aceasta este singura modalitate de a invata cum sa renuntam – prin calea dificila.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.