Pentru un barbat, va exista o singura femeie care ii va schimba viata

1
De Alice Moisescu
30 oct. 2018

Orice barbat pe lume are in minte imaginea unei femei pe care nu o poate smulge din suflet, orice drum ar alege in viata si oricat de mult s-ar indeparta de aceasta.

In viata unui barbat exista cateva momente importante – primii fluturi in stomac, prima prietena, primul sarut, prima noapte de sex, prima noapte de betie, prima iubirea, a doua… si intalnirea cu femeia care ii va schimba viata complet. Desigur, acea intalnire cu femeia vietii sale da nastere altor etape – casatorie, copii, momente unice.

Pentru ca da, femeia ce ii va schimba viata unui barbat ii va reimprospata zilele, ii va marca existenta, ii va schimba principiile, senzatiile, gusturile…

Si de cele mai multe ori, ea apare din cea mai pura intamplare in viata barbatului… ca printr-o intriga a destinului, sa ii spunem.

Dar care sunt lucrurile pe care un barbat le va face atunci cand o va intalni pe aleasa inimii lui? Ei, bine, urmatoarele:

O asculta

In general, femeile se plang ca barbatul de langa ele nu este cel mai bun „ascultator”. Atunci cand au o problema si se plang iubitilor, multe femei simt ca nu sunt intelese. Asta inseamna ca nu stau langa omul potrivit.

Un barbat care iubeste cu adevarat va fi captivat de toate discutiile pe care le are cu ea, o ia in serios si stie ca ii este egala – prin urmare, o trateaza ca atare.

Isi schimba parerile pentru ea

Barbatii sunt incapatanati, cred ca nu mai este un mister pentru nimeni. Iar de cele mai multe ori, nu ii dau dreptate femeii. Asadar, de multe ori, intr-o relatie, o femeie se poate plange ca nu reuseste sa isi convinga iubitul sa faca ceva. Motivul? Lipsa de respect sau lipsa de… iubire.

Iubirea si respectul merg mana in mana intr-o relatie. Daca pentru el vor fi mai importante intalnirile cu prietenii lui si mai putin cele alaturi de tine la film, la teatru, la restaurant, inseamna ca nu te iubeste cu adevarat. Un barbat care te respecta si iubeste, deopotriva, va gasi intotdeauna o solutie de mijloc, va face un compromis, iti va intelege nevoile.

Va lupta pentru femeia pe care o iubeste

Daca relatia trece de la etapa de inceput si vezi ca iubitul tau nu este pregatit sa treaca la urmatorul nivel, inseamna ca nu te iubeste. Un barbat va lasa lucrurile sa curga natural, de la sine, din iubire pentru femeia vietii lui. Nu va bloca etape, nu te va lasa sa crezi ca e impreuna cu tine doar pentru intimitate. Va fi pregatit sa faca planuri pe termen lung, sa iti cunoasca familia, sa se mute cu tine, si in cele din urma… sa formati o familie.

Va face orice pentru femeia vietii lui

Un barbat care a iubit macar o data in viata stie cat de valoroase sunt aceste sentimente. Mai ales daca a fost la un moment dat in viata in pozitia de a pierde femeia iubita. Asadar, un barbat indragostit isi va sustine iubita indiferent de situatie, ii va respecta deciziile, iar daca relatia lor va trece printr-un impas, el va face tot posibilul sa ramana cu femeia vietii lui.

Foto: Shutterstock.com