7 semne de la Univers ca relatia voastra este una de iubire adevarata

1
De Cristina Tudor
30 iul. 2020

Indiferent daca credem sau nu in existenta sufletelor pereche, iubirea adevarata exista!

Unii dintre noi o intalnesc la varste tinere, altii mai tarziu in viata, iar alteori putem confunda o relatie aparent minunata cu una de dragoste adevarata. Exista cateva semne care ne arata ca relatia noastra este una de iubire adevarata.

7 semne ca relatia voastra este una de iubire adevarata

Te simti liber/a, te simti TU in aceasta relatie

Intr-o relatie de iubire adevarata nu simti nevoia sa te ascunzi vreodata, esti tu, asa cum te stii, asa cum incerci sa devii, fara sa te temi de greseli, fara sa experimentezi senzatia de rusine, nevoia de a te ascunde sau de a-ti crea fortat un spatiu intim doar pentru tine.

Intr-o relatie de iubire adevarata celalalt te sustine, te accepta, te intelege, iti tolereaza greselile si stie ca nu ai vrea vreodata sa ii faci rau. Iti ofera spatiu cand ai nevoie fara sa il ceri si este langa tine mereu in momentele dificile.

Gelozia nu isi are locul intr-o relatie de iubire adevarata

Intr-adevar gelozia nu va fi resimtita de parteneri, atunci cand ii leaga dragostea adevarata. Se intampla astfel tocmai pentru ca intr-o relatie sanatoasa increderea reciproca a celor doi parteneri este mare, astfel incat cei doi nu se indoiesc unul de celalalt.

Sigur ca aceasta incredere este una constriuta prin gesturi mici de atentie, de implicare, sustinere, aparare si asa mai departe.
semne ca relatia de cuplu este bazata pe dragoste adevarataFoto: By puhhha/shutterstock.com

Nu ii deranjeaza prietenii care nu sunt… comuni

Fiecare vine in cuplu cu o gasca de prieteni, apoi, in timp, fiecare va dezvolta alte prietenii. Intr-o relatie de iubire adevarata partenerii de cuplu nu vor avea toti prietenii comuni, dar nici nu vor simti nevoia sa ii critice prietenii celuilalt.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.