Testele iubirii pe care toti le induram

1
De Cristina Tudor
7 iul. 2019

Dragostea vine cu un sentiment puternic de altruism.

Dragostea ne intreaba daca putem ajunge la nivelul de altruism pe care ea ni-l cere. Este nevoie sa iubesti mai mult decat te iubesti pe tine pentru a face asta.

Asteptarea este un test al iubirii. Cum poti iubi cand nu il poti astepta? Sa il lasi sa plece este, de asemenea, un test al iubirii. Daca el vrea sa il lasi sa plece si il iubesti, trebuie sa faci cum iti spune. Paradoxal, cand faci asta, te vei indragosti mai mult de el. Ati ajuns pana acum sa acceptati ca nu veti fi impreuna. Aceasta acceptare poate fi un drum dificil si lung, insa gandeste-te la aceasta ca la un test la iubirii.

Dragostea vine cu un sentiment puternic de altruism. Dragostea ne intreaba daca putem ajunge la nivelul de altruism pe care ea ni-l cere. Este nevoie sa iubesti mai mult decat te iubesti pe tine pentru a face asta.

Este nevoie sa il iubesti mai mult decat tot pe lumea asta. Si sa il iubesti doar pentru ca il iubesti. Nu pentru ca el ti-o cere, ci pentru ca inima ta a ales asta.

La inceput, veti putea face greseli, veti spune prea multe sau prea putine, insa amandoi va veti invata zonele de confort si atunci totul va fi mult mai usor.

Este necesara acceptarea, insa asta nu inseamna spulberarea visurilor. Acceptarea este un test al dragostei deoarece implica recunoastere si intelegerea nevoilor sau dorintelor lui, stiind ca vor exista momente in care el nu doreste nimic de la tine sau vor exista momente in care isi va dori absolut tot ce ii poti oferi. Cunoasterea si intelegerea acestor doua stari este ceea ce trebuie pentru ca el sa fie fericit; respecta-i decizia luata.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.