Hairstyle de vedeta: Zendaya

1
De Roxana Dobrita
1 sept. 2018

Fosta vedeta Disney este la fel creativa cu felul cum isi aranjeaza parul, precum este cand vine vorba de alegerile vestimentare pentru covorul rosu.

Astazi Zendaya implineste 22 de ani si ne-am gandit ca e un moment oportun pentru a trece in revista cele mai curajoase look-uri ale sale – de la coafurile afro, la cea mai chic tunsoare “castron” pe care ai vazut-o vreodata.

De la inceputul carierei sale – in serialul Disney Shake it Up – Zendaya nu s-a temut niciodata sa-si asume riscuri in materie de tinute, coafuri sau machiaje. In perioada cat a co-produs si jucat in hit-ul Disney K.C. Undercover, a experimentat stylistic de nenumarate ori, lucru care a propulsat-o in atentia fanilor din toata lumea, care asteapta cu sufletul la gura fiecare aparitie a sa pe covorul rosu, pentru a vedea in ce feluri originale si-a mai aranjat parul.

In prezent filmeaza pentru Spiderman: Far From Home (tot ea a interpretat rolul lui Michelle si in Spiderman: Homecoming), dar si pentru serialul HBO Euphoria (despre un grup de elevi de liceu care se lupta cu adictia de droguri, sex si violenta). In plus, se zvoneste in piata ca este pe lista scurta a Disney pentru rolul lui Ariel din Mica Sirena.

Iata care sunt coafurile cu care ne-a dat pe spate pana in prezent prodigioasa actrita. Speram ca te vor inspira sa fii mai curajoasa si mai deschisa la cat mai multe experimente stilistice.

Zendaya la MTV Movie and TV Awards 2018

Zendaya la Met Gala 2018

Zendaya la prezentarea de moda Michael Kors in timpul New York Fashion Week 2018

Zendaya la The Fashion Awards 2017

Zendaya la Premiile Glamour Women of The Year 2017

Zendaya la Premiile InStyle 2017

Zendaya la premiera filmului documentar „Without a Net – The Digital Divide in America”

Zendaya la editia cu numarul 6 a premiilor Women Making History

Zendaya la Met Gala 2017

Zendaya la GLAAD Media Awards 2016

Foto: Shutterstock.com, Instagram – Zendaya