2020 va fi un an de ascensiune si crestere spirituala, iar 2019 deja ne deschide portile catre drumul nostru

1
De Cristina Tudor
14 dec. 2019

2020 va fi un an incredibil. In ianuarie, Saturn si Pluto vor forma o aliniere, iar explozia masiva de energie va aduce schimbari importante in vietile noastre. Esti pregatita pentru tot ce urmeaza?

Anul 2020 incepe cu dreptul – alinierea dintre Saturn si Pluto din ianuarie va seta un ton pozitiv pentru tot anul si va aduce un impuls incredibil sufletelor noastre. Energiile se aliniaza pentru a produce armonie pe planeta noastra.

Exista multe alinieri importante ce vor avea loc in 2020.

Anul 2019 este anul de tranzitie, ne pregateste sa acceptam aceasta noua energie si ne deschide portile catre drumul nostru in viata.

Energia noastra va fi mai puternica ca niciodata si trebuie sa invatam sa o gestionam. Universul ne ofera posibilitatea de a ne dezvolta, de a creste, de a atinge culmile spirituale.

Trebuie, insa, sa retinem ca nu poate exista lumina fara cateva bucati de intuneric. 2020 nu vine ca o rezolvare a intunericului din jurul nostru sau chiar din sufletul nostru. Din contra, este momentul sa ne ridicam deasupra intunericului, sa vedem acea luminita de la capatul tunelului si sa ne ghidam catre ea. Si astfel intunericul va fi lasat in spate.

Daca nu ne ridicam deasupra intunericului si nu renuntam la toate lucrurile negative, la oamenii toxici, la gandurile dificile, vom ramane tot acolo, in acel punct al vietii noastre in care nimic nu ne mai multumeste. 2020 este anul in care ne eliberam de tot ce este rau pentru noi. 2020 este anul in care mergem catre lumina.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.