3 semne zodiacale care nu pot fi manipulate – Sunt foarte intuitive

1
De Cristina Tudor
1 apr. 2021

Unii oameni sunt mai creduli din fire, in timp ce altii pun la indoiala orice, pana le dovedesti contrariul. Aceste zodii sunt intuitive si precaute, foarte greu de manipulat.

Astrologii spun ca cele mai usor de pacalit zodii sunt Leul si Pestii. Ambii au incredere oarba in oameni, insa din motive diferite. Leului ii place sa fie complimentat si flatat, iar atunci cand faci asta ii castigi increderea si il poti convinge usor de unele lucruri. Pestii sunt visatori si idealisti, asa ca nu-si pot imagina ca cineva si-ar propune vreodata sa-i manipuleze.

Insa exista zodii mult mai precaute si intuitive, pe care nu ai cum sa le pacalesti. Iata-le mai jos:

1. Fecioara

Un lucru pe care nu il poti face este sa ajungi la inima unei Fecioare fara fapte care sa stea marturie vorbelor. Fecioara este o icoana a perfectionismului, asa ca va analiza in exces o situatie inainte de a-si asuma responsabilitatea pe deplin. Acest semn de pamant extrem de rabdator, extrem de practic va verifica faptele, va cauta istoricul trecut, va solicita bilanturi etc. inainte de a lua o decizie. Nu investeste niciodata intr-o afacere cu risc crescut, nu are incredere oarba nici macar in prieteni. Iar daca crezi ca ii poti organiza o petrecere-surpriza fara sa-si dea seama, te inseli – te va mirosi imediat.

Cele mai mari suferinte ale zodiilor dupa o despartire: Balanta isi pierde echilibrul

2. Scorpion

In mod natural neincrezator, cu o inclinatie pentru suspiciune care se invecineaza cu paranoia, Scorpionul este mereu in garda, mereu pregatit pentru a-i demasca pe cei care vor sa manipuleze sau sa profite de naivitatea cuiva. Sunt anchetatori renumiti si domina interogatoriul, asa ca mincinosii trebuie sa stea departe. Acest semn de apa este extrem de intuitiv si vei avea adesea impresia ca iti poate citi gandurile.

3. Taur

Un lucru care le place Taurilor este constanta si claritatea, astfel incat sa te invarti in jurul cozii este un semnal de alarma pentru ei. Desi Taurul nu este la fel de pretentios ca semnul Fecioarei, adopta adesea o abordare lenta si constanta, evaluand pe deplin situatia si cantarind argumentele pro si contra inainte de a lua o decizie. Orice vanzator zelos care incearca sa-l faca pe un Taur sa cada prada shoppingului impulsiv va esua lamentabil.

Foto: Unsplash.com.