5 lucruri pe care Varsatorul le face dupa o despartire

despartire varsator
1
De Maria Constantin
7 oct. 2021

Fiecare despartire are o poveste in spate, iar Varsatorul reactioneaza in felul sau cand trece printr-o asemenea experienta.

Iata 5 lucruri pe care aceasta zodie le face cand ajunge la capatul unei relatii:

1. Incearca sa te faca sa te simti vinovata

Se stie ca Varsatorii sunt foarte sensibili, asa ca vor sa incheie relatia intr-un mod care sa-i faca sa se simta cat mai rau, ca sa te faca si pe tine sa suferi.

2. Spune: „Scuze, noi nu putem fi prieteni”

Deseori, Varsatorii pretind ca nu exista o ruptura si cauta sa puna relatia deoparte pana cand sunt pregatiti sa o continue. Pentru ei este „totul sau nimic”: fie ii ramai alaturi, fie s-a terminat.

3. Pare detasat si foarte insensibil

Daca se comporta asa, nu-ti face griji, te-a iubit si probabil inca te iubeste. De multe ori, ei cauta sa separe lucrurile ca sa nu strice totul. Asa ca e doar o tactica prin care se asigura ca te atrage ca sa continuati impreuna.

Ce conteaza cel mai mult pentru fiecare zodie: Racul si Varsatorul sunt cei mai altruisti

4. Cauta oameni noi si devine foarte sociabil

Nu te astepta sa jeleasca singur dupa o despartire – Varsatorul cauta sprijin, ceea ce inseamna ca incepe sa urmareasca o multime de fete pe Instagram sau ca devine obsedat de fizicul sau.

5. Gandeste 100% logic si 0% emotional

Cei mai multi se intreaba dupa o despartire: „Of, Doamne, sunt atat de trist, de ce n-a mers relatia asta?”. Varsatorul isi spune: „N-am nevoie sa analizez de ce n-a mers, cert e ca n-a mers. Mai departe!”. Asta nu inseamna ca nu-i pasa, ci doar ca pretuieste atat de mult faptele, incat nu-si pierd vremea analizandu-si emotiile, fiindca oricum nu-l ajuta cu nimic.

Foto: Unsplash.com