Adevarul dur despre motivul pentru care inca esti singura, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
6 feb. 2021

A fi singur e o alegere. Insa, uneori, aceasta alegere nu este deloc usoara. Descopera adevarul dur despre motivul pentru care esti singura, pe baza semnului tau zodiacal.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativa din Berbec este o combinatie intre sexualitate si independenta, dar, uneori, un lucru bun se poate dovedi a fi unul rau.

Motivul pentru care esti singura este ca refuzi sa renunti la control atunci cand relatia e pregatita sa treaca la un nou nivel. Poate ca este timpul sa reconsideri acel puternic sentiment de independenta si sa renunti un pic la acel zid construit in jurul tau. Intimitatea inseamna uneori si sa lasi pe altcineva sa-ti vada partile vulnerabile. Doar pentru ca permiti cuiva sa te ajute, nu inseamna ca esti neajutorata. Adevarul dur este ca nu poti lasa pe cineva sa intre fara sa-ti fie frica ca te vei pierde.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ai multe de oferit partenerului potrivit. Esti cunoscuta pentru stabilitatea, ambitia, energia pozitiva si o latura romantica nemuritoare. Dar, sa lasi pe cineva pe care il iubesti sa-ti tradeze increderea inseamna o inima franta care se va ascunde sub un exterior incapatanat.

Este timpul sa renunti la trecut si sa mergi mai departe cu viitorul tau. Stabilitatea necesita uneori un risc mic. Daca vrei sa renunti la singuratate, trebuie sa stii ca singura persoana care te opreste sa fii fericita esti tu.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Cand te implici intr-o relatie, te implici trup si suflet, dar pur si simplu nu poti decide daca asta iti doresti. Iar situatia devine destul de confuza.

Urasti sa fii singura, dar de indata ce lucrurile devin plictisitoare, esti gata sa renunti. Deocamdata esti singura pentru ca asta ai ales tu. Atunci cand vei gasi pe cineva care iti impartaseste pasiunea pentru munca joaca si iubire, ai putea decide ca este timpul sa te asezi la casa ta.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.