Ai nevoie de un barbat care sa nu fuga in cele mai grele momente

1
De Cristina Tudor
19 dec. 2020

Ai nevoie de un barbat care sa ramana langa tine si sa te ajute sa vezi din nou lumina de pe drumul tau.

Obosita de tot ce ti s-a intamplat, ajungi sa ii indepartezi pe toti din viata ta, ingrijorata ca vor suferi si ei. Nu vrei sa te vada asa. Dar nici nu vrei sa fii singura – vrei sa alergi la ei, sa ii lasi sa te imbratiseze, insa iti este teama sa nu sufere si ei. Asa ca ramai in durerea ta. Insa vreau sa stii ca oricat de intunecata ar fi lumea ta, esti intotdeauna demna de iubire… iar persoana potrivita te va iubi fara efort.

In momentele dificile meriti dragoste.

Meriti pe cineva care sa aiba grija de tine. Meriti pe cineva care sa te asculte fara sa te judece pentru ceea ce simti sau pentru greselile facute. Meriti pe cineva care te va tine strans de mana si va fi alaturi de tine pe acest drum dificil. Meriti pe cineva care sa te faca sa intelegi ca nu esti singura… si nici nu vei mai fi vreodata.

In momentele dificile, meriti empatie.

Meriti pe cineva care crede in tine si iti arata acest lucru clipa de clipa, zi de zi. Meriti pe cineva care recunoaste ca nu stie prin ce treci, insa incearca din rasputeri sa te sustina, sa te sprijine, sa te ridice de la pamant si sa te ajute sa mergi mai departe. Meriti pe cineva care este acolo neconditionat… si care nu ar pleca niciodata. Meriti pe cineva care te asculta si te iubeste nu doar in momentele frumoase, ci si in cele cu adevarat grele.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto:  Shutterstock.com.