Anya Taylor-Joy, vedeta din serialul „The Queen’s Gambit“, nu se considera destul de frumoasa ca sa apara in filme: „Arat ciudat“

1
De Cristina Tudor
29 nov. 2020

Actrita americana de origine britanico-argentiniana crede ca nu merita sa apara in filme si nu urmareste productiile in care a jucat.

Anya Josephine Marie Taylor-Joy e in culmea gloriei dupa ce rolul sau din „The Queen’s Gambit” („Gambitul Damei”) a fost apreciat de critici si de fani, iar acum se pregateste sa interpreteze versiunea mai tanara a personajului jucat de Charlize Theron in seria „Mad Max”.

Si totusi, tanara actrita nu se lasa luata de val: ea nu se considera suficient de frumoasa ca sa apara in filme. E un mic progres, socotind ca pana acum spunea de-a dreptul ca e urata. Si spune asta chiar daca i s-a atras atentia ca lumea n-o va intelege. „Poate ca suna patetic, prietenul meu m-a avertizat ca lumea o sa creada ca sunt penibila sa spun astfel de lucruri”, a declarat ea pentru The Sun.

„Nu o sa cred niciodata ca sunt frumoasa”

„Nu am crezut si n-o sa cred niciodata ca sunt frumoasa. Nu cred ca sunt destul de frumoasa ca sa apar in filme”, a spus actrita in varsta de 24 de ani. „Nu ma duc la cinema sa-mi vad filmele, le urmaresc inainte. Partea frumoasa cand esti in pielea ta e ca nu trebuie sa-ti vezi fata”, a adaugat ea.

Actrita a marturisit ca a avut un atac de panica atunci cand a fost anuntata ca va primi rolul principal in serialul difuzat de Netflix.

„M-am gandit <<Sunt cea mai urata Emma si nu pot face asta>> pentru ca prima replica era <<Sunt frumoasa, desteapta si bogata>>”, a povestit ea.

Chiar daca este de parere ca nu isi merita locul in industria filmului, Anya a dezvaluit recent ca ar face cu siguranta al doilea sezon al miniseriei bazate pe volumul scriitorului american Walter Tevis. In primul sezon, ea o interpreteaza pe Beth Harmon, o fata in varsta de noua ani, trimisa in anii ’50 la orfelinat dupa ce mama ei a murit. Acolo ea descopera sahul si afla ca are un talent extraordinar, dar devine dependenta de tranchilizante. Evolutia sa este prezentata pe parcursul mai multor ani, pana cand Beth reuseste sa-si infrunte trecutul si sa-si stabileasca prioritatile in viata.

„The Queen’s Gambit” este cea mai urmarita productie Netflix pana in prezent, fiind vizionata in primele 28 de zile de la lansare de pe 62 de milioane de conturi, a transmis compania. Miniseria a fost lansata la nivel global pe 23 octombrie, iar din distributia celor sapte episoade mai fac parte Marielle Heller, Thomas Brodie-Sangster, Moses Ingram, Harry Melling si Bill Camp.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: PR.