12 aprilie 2021: Luna Noua in Berbec si ziua in care ni se poate schimba viata

1
De Cristina Tudor
10 apr. 2021

Intotdeauna urmeaza ceva mai bun. Urmeaza-ti fericirea si Universul iti va deschide usi acolo unde erau doar ziduri.

In dimineata zilei de 12 aprilie, la ora 5:29, ora Romaniei, pe cerul inca intunecat va rasari o Luna Noua in zodia Bebec, ce va aduce cu ea energie magica si putere divina pentru toate zodiile.

Iata care este Sfatul Universului pentru fiecare zodie in parte pentru urmatoarea perioada:

Berbec – Elibereaza-te de gandurile negative

Este momentul sa te eliberezi de toate gandurile negative care nu iti permit sa fii tu si sa traiesti asa cum iti doresti. Gandeste-te la tot ce poti realiza, la visurile pe care ti le poti implini, la fericirea pe care o poti cultiva. Invata sa fii cea mai buna versiune a ta si sa fii recunoscatoare pentru viata pe care o traiesti.

Taur – Ia o pauza si alege drumul pe care vrei sa mergi

S-au intamplat foarte multe lucruri importante in viata ta si, din cand in cand, simti ca traiesti intr-o alta lume. Parca nu mai esti tu. Incearca sa iei o pauza de la tot si sa accepti totul asa cum este, apoi sa iti dai seama care este drumul pe care vrei sa mergi si care sunt schimbarile pe care trebuie sa le faci.

Gemeni – Da-ti seama de ce ai nevoie in viata

Fa un pas in spate si analizeaza putin viata pe care o traiesti. Esti acolo unde vrei sa fii? Esti fericita? Ai nevoie de altceva? Incearca sa fii complet sincera si sa raspunzi cu inima. Trebuie sa iti dai seama de ce ai nevoie cu adevarat de la viitor.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.