Are ganduri serioase cu tine? Zodia lui iti poate oferi raspunsul

1
De Cristina Tudor
2 nov. 2020

Poate nu vrei sa-ti pierzi timpul cu cineva care nu te va cere niciodata de sotie sau, din contra, poate vrei o relatie fericita fara sa fie nevoie de acel act. Acum ai ocazia sa afli ce-si doreste si el!

Oamenii au personalitati diferite si moduri diferite de a se raporta la relatie. Dar, pentru majoritatea femeilor este destul de important sa stie daca partenerul va ajunge sa le fie sot.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul este aventuros si vrea ca toata lumea sa stie asta, inclusiv partenera lui.

Partenerul tau vrea sa exploreze, nu sa se aseze la casa lui. El vrea sa calatoreasca in continuu si e posibil sa nu fie deloc interesat de casatorie. E barbatul perfect pentru tine daca si tu ai un stil de viata nomad, dar nu e deloc potrivit daca iti doresti ca relatia voastra sa treaca la urmatorul nivel. Partenerul tau are nevoie de timp inainte de a-si lua angajamente mari fata de tine, poate prea mult timp.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul e rabdator si sufletist. El stie ca persistenta sa va da roade in cele din urma si ca eforturile se vor vedea intotdeauna.

Partenerul tau din aceasta zodie este un om bun si se cunoaste pe sine si pe tine destul de bine. El este dedicat relatiei voastre si stie sa te faca sa zambesti. Taurul e aici pentru ca vrea sa ramana pentru totdeauna si isi doreste sa te conduca la altar cat mai repede.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Partenerul tau din zodia Gemeni are multa energie si se adapteaza foarte usor in orice situatie.

Ii place sa calatoreasca, sa cunoasca oameni si locuri noi. Acesta se afla intr-o etapa de dezvoltare si simti ca esti mai mult mama decat iubita. Trebuie tot timpul sa faci curat dupa el si sa te impui in fata prietenilor lui, ceea ce inseamna cu nu mai ramane timp pentru voi pentru a va purta ca un cuplu. Comportamentul lui imatur arata clar ca nu e pregatit pentru casatorie si nici nu se stie daca va fi pregatit vreodata.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.