Ascult-o, urmeaz-o! Aceasta este puterea secreta a zodiei tale

1
De Cristina Tudor
26 iul. 2020

Fiecare dintre noi a simtit cu siguranta, macar o data, ca are o anumita putere, una speciala, care il ajuta si il urmeaza atunci cand are nevoie, cand ii merge greu sau cand ajutorul nu vine de nicaieri.

Horoscopul mistic al puterilor ascunse ne dezvaluie darul astrelor in functie de zodia in care ne-am nascut, un dar la care putem apela ori de cate ori avem nevoie.

Zodia Berbec: Puterea Adevarului

Stim ca persoanele nascute in zodia Berbec actioneaza, de multe ori fara sa aiba un plan sau fara sa stea prea mult pe ganduri si totodata, pe cat sunt de active, pe atat de mult emana un anumit calm si echilibru. Da, asa se intampla, pentru ca persoanele nascute in zodia Berbec detin un puternic instinct al adevarului. Acesti nativi nu au nevoie de un plan sau de o explicatie pentru a sti ca o anumita actiune, directie, decizie este potrivita pentru ei si cei dragi lor. Pur si simplu simt asta. Ei au instinctul dezchizatorilor de drumuri si au pueterea de a porni acolo unde altii nu ar merge, ei deschid usi nedeschise si au un curaj aparte, care ii caracterizeaza in tot ceea ce fac.

Zodia Taur: Darul Norocului

Taurii sunt persoane foarte muncitoare, dar cumva si comode, iar de multe ori munca lor vine fie din pasiune, fie din nevoie, dar intotdeauna manata de o mare responsabilitate interioara.

Taurii misca roata norocului, au nevoie doar sa proiecteze si sa isi spuna dorintele in Univers, caci usile li se vor deschide. Mai departe insa, ei au nevoie sa munceasca pentru a-si implini visurile. Asa este destinul lor: sunt muncitori, puternici si primesc Darul Norocului.

Sfatul astrologului: doteste-ti cu adevarat si visul va deveni realitate!

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.