Astrologie: Citatul filozofic al zodiei tale

1
De Cristina Tudor
8 oct. 2019

Horoscop special – aforisme si citate despre viata si iubire pentru fiecare zodie.

Berbec

Berbecii traiesc viata foarte intens. Simt mai mult si vor mai mult decat alti nativi. Dar se garbesc si vor sa le faca pe toate in acelasi timp. Din aceasta cauza, multi dinte ei sunt predispusi la probleme cardiace. Atunci cand isi doresc ceva, nu au limite si fac tot posibilul pentru a-si atinge scopul, chiar daca acest lucru presupune nopti nedormite sau procese de constiina.

Avem timp pentru toate. Sa dormim, sa alergam in dreapta si in stanga, sa regretam ce-am gresit si sa gresim din nou, sa-i judecam pe altii si sa ne absolvim pe noi insine, avem timp sa citim si sa scriem,
sa corectam ce-am scris, sa regretam ce-am scris, avem timp sa facem proiecte si sa nu le respectam,
avem timp sa ne facem iluzii si sa rascolim prin cenusa lor mai tarziu. Avem timp pentru ambitii si boli,
sa invinovatim destinul si amanuntele, avem timp sa privim norii, reclamele sau un accident oarecare,
avem timp sa ne-alungam intrebarile, sa amanam raspunsurile, avem timp sa sfaramam un vis si sa-l reinventam, avem timp sa ne facem prieteni, sa-i pierdem, avem timp sa primim lectii si sa le uitam dupa-aceea, avem timp sa primim daruri si sa nu le-ntelegem. Avem timp pentru toate. Nu e timp pentru putina tandrete. Cand sa facem si asta murim. – 
Octavian Paler

Taur

Cu personalitati placute si foarte bine ancorate in realitate, Taurii isi fac prieteni foarte usor. Nu sunt adeptii castigurilor nemeritate si muncesc foarte mult pentru tot ce au. Sunt constienti de puterea oferita de bani dar reusesc sa impace valorile spirituale cu cele materiale. Sunt deschisi la compromisuri dar nu vor face niciodata nimic din ce le-ar putea stirbi demnitatea.

Sunt foarte romantici atunci cand se indragostesc si cred in suflete pereche, chiar daca uneori afiseaza o atitudine foarte rece. Sunt destul de usor de intimidat si au nevoie de parteneri rabdatori si atenti.

Acolo unde straluceste privirea, e de prisos diamantul – Victor Hugo

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.