Astrologie: Cum stai cu dragostea in luna decembrie, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
29 nov. 2019

Afla ce iti pregatesc astrele pentru luna decembrie pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec

Luna decembrie va fi o luna a schimbarilor, reconcilierilor, a distractiei si optimismului.

Daca esti implicata intr-o relatie serioasa, cel mai probabil intre tine si partenerul de viata va avea loc un schimb de replici de mare ajutor pentru viata ta profesionala. Iese in evidenta conexiunea profunda dintre voi, dar si ajutorul reciproc pe care vi-l oferiti atunci cand aveti nevoie. Daca esti singura, sunt mari sanse ca un fost iubit sa reapara in peisaj sau sa te arunci intr-o aventura amoroasa fara sa ai nicio alta pretentie in afara de distractie.

Taur

Luna aceasta, dragostea nu se va regasi pe lista ta de prioritati.

Se pare ca apele sunt linistite pe acest plan pentru tine, asadar te poti ocupa fara probleme de alte aspecte ale vietii tale in aceasta perioada. Sarbatorile aduc armonie in familie, dar si in relatiile de prietenie. Chiar daca unele iubiri mai vechi se vor reintoarce in peisaj, tu stii ce vrei si nu te vei lasa manipulata de nimeni si nimic!

Gemeni

Luna decembrie nu vine cu vesti prea bune pentru tine pe plan sentimental.

Daca te-ai implicat recent intr-o relatie, diferentele dintre tine si partener incep sa iasa tot mai mult la iveala, fapt pentru care viitorul vostru este incert. Daca esti implicata intr-o relatie de lunga durata sau esti casatorita, nu este exclus ca unul dintre voi sa incerce sa se impuna, sa preia conducerea sau sa aiba crize de gelozie nejustificate. Daca esti singura, nu trebuie sa iti faci sperante prea mari in ceea ce priveste un flirt nevinovat!

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.