Astrologie: Indicii ca nu mai vrea sa ramana in viata ta, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
21 apr. 2020

Poate ca totul a inceput printr-o mica distanta intre voi, dar ai pus totul pe seama muncii.

Acum, insa, nici macar nu te mai priveste in ochi cand ii vorbesti si locul lui de dormit a devenit canapeaua in prea multe nopti din saptamana!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul este foarte impulsiv si agresiv si, din acest motiv, s-ar putea sa nu ai o relatie prea lunga cu acesta.

S-ar putea trezi intr-o zi ca ii e de ajuns si sa te paraseasca. El uraste intarzierile si sa ramana blocat, asadar daca relatia cu tine il impiedica sa treaca la o alta faza a vietii lui, ar putea foarte simplu sa planuiasca sa se desparta de tine.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Compromis este un cuvant care nu se afla in dictionarul Taurului.

Incapatanarea lui il poate face sa vada lucrurile intr-o perspectiva diferita, una pe care nici nu ai luat-o in considerare macar . Un dezacord il poate face sa se simta usor nesigur, ceea ce e un alt lucru pe care nu il poate suporta. Daca nu poate trece peste asta, probabil se pregateste sa se desparta de tine.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Barbatul din Gemeni este exagerat de grijuliu si indecis, e greu sa te descurci cu el chiar si atunci cand se afla intr-o dispozitie buna.

Incoerenta sa caracteristica il impiedica sa stea intr-un loc prea mult timp, asadar daca observi ca ritmul sau incetineste de la zi la zi, probabil cauta o modalitate de a iesi din relatie.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racul este extrem de manipulator, asadar s-ar putea nici sa nu iti dai seama daca ceva este in neregula.

Daca esti super intuitiv cu privire la sentimentele sale, atunci stii ca el poate sa dispara din senin. E foarte nesigur si orice ii poate declansa acea alarma care il face sa creada cele mai urate lucruri posibile.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.