Barbatul Gemeni descifrat cu bune si cu rele

1
De Cristina Tudor
14 apr. 2021

Pentru astazi am intocmit un scurt, dar foarte eficient ghid spre a intelege mai usor barbatii Gemeni.

Gemenii sunt firi curioase si foarte istete. Ce sa mai? Le zbarnaie mintea! Poti comunica extraordinar de usor cu un barbat in zodia Gemeni, au o putere de intelegere aproape iesita din comun. Sunt creativi si pregatiti oricand sa se plieze pe situatii diverse. Nu au niciodata probleme de adaptabilitate de la locul de munca, pana la grupul de prieteni- se inteleg cu aproape toata lumea fara prea mari eforturi.

Barbatii in zodia Gemeni, desi se aplica in aceeasi masura si femeilor, sunt non-stop, zi de zi, in cautarea informatiei. Le place sa stie cat mai multe din cat mai multe domenii si pun mare pret pe cultura lor generala.

Cu toate astea, sunt suprinzatori prin schimbarile starii lor de spirit. Niciodata nu stii la ce sa te astepti de la partenerul tau nascut in zodia Gemeni: intr-o zi pot fi pusi pe aventura, fara planuri suplimentare, iar in ziua urmatoare pot fi cu capsa pusa si cu morocanosi, isi vor pune un zid inaintea lor si… aia a fost.

Horoscop Gemeni

Horoscop Gemeni: Calitati

De ce sa iubesti un Geaman? Pentru ca, probabil, sunt cei mai deschisi oameni de care veti da in viata. E simplu. Cu ei poti vorbi despre orice, oricine, oricand. Pentru ei nu conteaza daca vorbiti despre vegetatia din Delta Dunarii sau despre statutul omului in societate. Gemenii sunt ca un burete, de cele mai multe ori se documenteaza, citesc sau asculta conversatiile altora si baga la cap. Cum spuneam, simt permanent nevoia de cunoastere- ceea ce e cea mai importanta calitate a lor.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.