Cadoul divin pe care Universul ti l-a oferit la nastere in functie de luna in care te-ai nascut

1
De Cristina Tudor
2 aug. 2019

Luna in care te-ai nascut dezvaluie care este cadoul magic pe care l-ai primit la nastere de la Univers.

Esti curioasa sa afli care este cadoul primit de la Univers?

Berbec – Ai puterea de a incuraja oamenii

Esti genul de persoana care este intotdeauna alaturi de cei dragi si care ar face orice pentru cei care sufera. Cadoul divin pe care Universul ti l-a oferit la nastere este legat de puterea pe care o ai de a incuraja oamenii, de a ii face sa se simta mai bine, de a le da sfaturi si de a ii ajuta in momentele dificile.

Taur – Ai puterea de a salva lumea

Esti genul de persoana care se concentreaza mai intai pe oamenii din jur si abia apoi pe ea. Lupti constant ca lumea in care traim sa fie o lume mai buna, mai sincera, mai blanda, mai iubitoare. Crede-ma, lupta ta nu este in zadar, reusesti sa schimbi ceva putin cate putin. Sa nu te dai batuta niciodata.

Gemeni – Ai puterea de a vedea intotdeauna partea plina a paharului

Esti genul de persoana care se concentreaza intotdedauna pe lucrurile pozitive. Oricat de dificila ar fi o situatie, incerci sa ramai optimista, sa vezi partea plina a paharului si, cel mai important, sa iti indrepti atentia asupra lucrurilor pe care le ai de facut pentru a rezolva cat mai repede momentul greu.

Rac – Ai puterea de a oferi cea mai frumoasa iubire

Esti una dintre putinele persoane care stiu cat de importanta este iubirea adevarata. In momentul in care iubesti, iubesti neconditionat, cu tot sufletul, accepti persoana de langa tine cu bune si cu rele, cu calitati si defecte si ai face orice pentru a ii fi bine si pentru a o face cu adevarat fericita.

Leu – Ai puterea de a schimba energiile din jurul tau

Cadoul divin pe care Universul ti l-a oferit la nastere este puterea incredibila de a schimba energiile din jurul tau. Esti intotdeauna cu zambetul pe buze, hotarata sa vezi binele din oameni si sa ii ajuti atunci cand acestia au nevoie. Iar cand intri intr-o incapere schimbi radical starea de spirit a celor aflati in ea.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.