Cadoul sincer si plin de personalitate cu care sa-i surprinzi pe cei dragi

1
De Teodora Tirca
2 dec. 2020

Conexiunea reala cu cei dragi este ceea ce ne ajuta sa depasim orice moment greu. Anul acesta, aminteste-le cat de puternica e legatura voastra printr-un cadou plin de semnificatie, cu care nu poti da gres.

Lumea noastra se misca in fiecare zi tot mai repede: avem deadline-uri de respectat, aplicatii unde postam regulat, Like-uri de oferit si de primit. Interactionam cu tot mai multi oameni, dar ne conectam din ce in ce mai putin.

O mare parte din viata noastra se petrece in spatiul digital, unde zambetele, strangerile de mana si imbratisarile au fost inalocuite de Like-uri si filtre care sunt menite sa ateste cat de populari si atragatori suntem. Insa cum ramane cu conexiunile autentice, profunde, cele care iti umplu inima de bucurie?

Sezonul sarbatorilor este aici pentru a ne aminti care sunt lucrurile cu adevarat importante pentru noi. Bucuria din ochii celor dragi, sanatatea noastra si a familiei, un zambet sincer, o imbratisare calda care vine chiar atunci cand ai cea mai mare nevoie de ea.

Un dar din inima

In fiecare an creezi liste cu cadouri pentru fiecare om din viata ta si, recunosti, uneori e greu sa-ti dai seama ce i s-ar potrivi. Care e darul perfect in orice moment din viata cuiva, cum reusesti sa ghicesti o dorinta nespusa?

Cum ne putem conecta profund cu oamenii dragi din viata noastra daca nu prin intermediul unui cadou plin de semnificatie si amintiri frumoase? Si ce ne apropie cel mai mult de oamnii iubiti daca nu ciocolata? Un dar dulce, intens si plin de gust va aduce cu siguranta zambetul pe buzele tuturor. Sigur ai amintiri frumoase legate de Toblerone, ciocolata elvetiana in forma de triunghi, care bucura inimile oamenilor inca din anul 1908.

O gaseai sub brad atunci cand erai mica, si inca stii pe dinafara gustul acela intens de ciocolata fina, miere si nuga. E gustul fericirii, al copilariei si al legaturii profunde cu cei dragi, care te faceau sa te simti protejata. Acum e randul tau sa o daruiesti si sa vezi zambetele de pe chipul lor.

Toblerone impachetat de iarna

Toblerone iti face viata mai usoara si te ajuta sa creezi momente de conexiune sincere si pline de personalitate. Anul acesta, lasa-te surprinsa de cele 7 noi ambalaje de iarna, care iti deschid inima si te introduc in perioada sarbatorilor magice.

Cinci dintre ele sunt o serie colectionabila de porecle amuzante de iarna pentru toti cei dragi: My Deer One, My Ice Queen, My Snowflake, My Best Elf, My Brrrave One. De la dragastoase la sportive, pentru el si pentru ea, fiecare mesaj impacheteaza un Toblerone mare de 360g, un adevarat rasfat cu ciocolata elvetiana, miere si bucatele de nuga. Incap perfect sub brad si in ghetute si nici macar nu e nevoie sa le ambalezi 😉

Celelalte doua sunt mesaje jucause de iarna, menite sa aduca zambete si bucurie la toate intalnirile de sezon: Ice To See You, Have an Ice Day.

E atat de usor sa oferi un dar personalizat, care sa te apropie si mai mult de cei dragi! Si pentru ca si tu ai avut un an greu si plin de incercari, nu uita sa te alinti cu un Toblerone cu ambalaj nou de iarna. Chiar, ce porecla amuzanta ai alege pentru tine?

Foto: Shutterstock.com