Calitatile barbatului de langa tine, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
10 mart. 2021

Descopera aici ce il face sa fie atat de dorit, in functie de zodia lui. Descopera-i calitatile!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Increderea este cheia.

Berbecul este un semn care emana incredere si iubeste sa-si asume riscuri. Barbatilor Berbec nu le place sa fie restrictionati si le place sa-si urmeze obiectivele. Pasiunea lor se revarsa in toate planurile vietii. Barbatii Berbec sunt increzatori si atrag oameni increzatori.

Un Berbec este genul de barbat care lupta pentru afectiunea si dragostea unei femei, deoarece iubeste provocarea. Barbatii din aceasta zodie sunt atenti, ofera flori si isi scot partenerele la cina din cand in cand. De asemenea, isi impartasesc pasiunea cu persoana iubita si o motiveaza sa isi urmeze obiectivele si visurile.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Un sprijin de nadejde.

Toata lumea cauta un partener fidel si de incredere, iar barbatul Taur are aceste calitati, pe langa multe altele. E pasionat si devotat relatiei lui. Isi sprijina neconditionat partenera si se va asigura intotdeauna ca ii e bine.

Cand ai nevoie de un umar pe care sa te sprijini, Taurul este mereu acolo. De asemenea, e foarte senzual, tine la valorile familiei si e o persoana blanda.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Daca ai o problema, el are solutia.

Barbatii Gemeni sunt parteneri buni, deoarece sunt capabili sa infrunte toate posibilele turbulente din timpul unei relatii. Sunt foarte flexibili si adora sa fie iubiti. De asemenea, vor raspunde acelei iubiri celor care cred ca merita cu adevarat.

Cand apar probleme, barbatul din zodia Gemeni intra cu adevarat in actiune oferind solutii si, de asemenea, sprijin emotional. Barbatul Gemeni se indragosteste profund de partenera lui si nu vrea sa o dezamageasca in niciun fel.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Sfaturile sunt punctul lui forte.

Racul este protectiv si simte nevoia sa-si apare partenera. Are o inima mare si este de incredere. Cand vine vorba de a da sfaturi, barbatul Rac este cel la care trebuie sa mergi, deoarece este foarte inteligent.

Este creativ si are darul convingerii. Racul este afectuos, isi apreciaza si respecta partenera, punand-o pe un piedestal.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Pixabay.com.