Campinguri de rulote in Ungaria: care sunt cele mai bune alegeri

1
De Cristina Tudor
11 mart. 2021

Cultura, arhitectura si frumusetea oraselor sale, fac din Ungaria una dintre cele mai interesante destinatii de calatorie.

Si nu doar pentru romani, desi se afla la un drum de doar cateva ore de mers cu masina. Dar pe langa Budapesta, Ungaria are si alte locuri de oferit, pe cele mai multe dintre ele le descoperim in natura. Lacul Balaton este evident cap de lista. Asa ca, pentru cei care se gandesc sa plece intr-o vacanta in apropiere si cauta campinguri de rulote in Ungaria, v-am facut noi o lista.

Cele mai multe campinguri de rulote in Ungaria se gasesc in zona lacului Balaton, a Dunarii si pe langa orasele Budapesta, Somogy si Veszprem. Dar ce alegem?

Top 3 campinguri de rulote in Ungaria, langa lacul Balaton

Mirabella Camping ofera cazare cu piscina in aer liber, Wi-Fi gratuit, plaja privata si facilitati de gratar in Zamardi. In camping exista un restaurant cu preparate din bucataria europeana. Iar Festivalul de sunet de la Balaton se afla la doar 17 minute de mers pe jos.

Aqua Camp Mobilhazak este situat in zona orasului Siófok, la doar cateva minute de mers pe jos de lacul Balaton. Are loc de gratar, spatiu de joaca pentru copii si minigolf. Centrul orasului se afla la 2 kilometri distanta.

In cele din urma, Badacsony Camping este situat in Badacsonytomaj, la 10 minute de mers pe jos de Kisfaludy Prospect. Te vei bucura de vedere la munte, restaurant cu bucatarie locala, inclusiv gluten-free sau mancare vegetariana. Exista o sauna in camping si puteti sa faceti ciclism. Muzeul de Literatura din casa scriitorului Róza Szegedy se afla la doar 2,5 kilometri, iar aeroportul Héviz-Balaton la 3.

Citeste continuarea pe Life.ro.

Foto: Instagram/@petrahkiss