Care este cea mai sexy trasatura a ta, in functie de zodie

1
De Cristina Tudor
25 iul. 2020

Fiecare zodie are propria sa caracteristica atragatoare si propriul farmec. Insa unele semne reusesc mai usor sa cucereasca inimi!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativele din Berbec stabilesc tendintele care sunt preluate de restul lumii si reusesc sa atinga noi obiective si standarde care ii inspira pe cei din jurul lor. Ele cred foarte tare in propriile teluri si viziuni pentru viitor, asigurandu-si un trai decent pentru ele insele si determinandu-i si pe ceilalti sa faca acelasi lucru. Din moment ce ele gandesc deschis si aleg cai neconventionale, devin persoane independente care nu permit lumii sa le tina captive in rutina, iar asta e cea mai sexy calitate a acestora. Capacitatea lor de a-si exprima liber gandurile si opiniile le fac lideri amboluti cu un farmec irezistibil.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nativele din Taur au cele mai puternice instincte in ceea ce priveste grija. Ele vor apara cu inversunare pe cei pe care ii iubesc de orice amenintare sau rau, fie el fizic sau emotional. Ele nu se feresc sa isi arate afectiunea fata de oamenii pe care ii iubesc, chiar si atunci cand e dureros sa o faca. Ele se arunca in orice furtuna datorita naturii lor rezistente si sunt renumite pentru capacitatea de a-si pastra duritatea lor chiar si in cele mai grele batalii ale vietii, facandu-le partener perfecte pentru cei din jur in cele mai intunecate vremuri. Cea mai sexy calitate a lor este abordarea lor de a se sacrifica in numele iubirii, iar de natura lor generoasa poate beneficia oricine.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Nativele din Gemeni sunt persoane versatile, capabile sa se adapteze situatiilor noi, cu o fluiditate si deschidere spre experienta. Ele au multe de oferit oamenilor datorita personalitatii lor duale, care intotdeauna ii tine pe oameni in suspans, dorind sa afle mai multe. Ele pot capta cu usurinta atentia intr-o incapere si sunt minunate in orice situatie sociala. Cea mai sexy calitate a acestora este siguranta de sine si adaptabilitatea lor, ceea ce face ca toata lumea sa vrea sa stea in preajma lor, avand in vedere cat de bine pot face fata oricarei interactiuni sociale.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.