Care este cel mai ciudat lucru in care crezi, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
21 iul. 2020

Fiecare semn zodical are o inclinatie spre un anumit mod de gandire si percepere a Universului, ceea ce il face sa creada in lucruri diferite fata de celelalte!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Corectitudine.

Curajosul Berbec crede in lupta pentru dreptate si sustine cauzele celor slabi si neajutorati. Berbecul crede cu tarie in principiul justitiei, iar oamenii nascuti sub acest semn sunt persistenti si de neclintit atunci cand vine vorba de a se asigura ca toata lumea este tratata corect. Ar merge pana in panzele albe pentru cineva caruia i s-a produs o nedreptate si nu suporta sa stea pe tusa prinvind un show grotesc. Atat cat poate, el vrea sa schimbe lucrurile.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Viata de dupa moarte.

Taurul este semn de pamant, deci este o persoana realista care se hraneste cu micile placeri ale acestei vieti. Taurul se bazeaza pe convingerea ca ceea ce se afla dincolo de moarte este fie fericire drept rasplata pentru faptele bune pe care le-a facut in aceasta viata, fie o pedeapsa vesnica pentru tot ce a facut rau. Poate de aceea e atat de concentrat sa dea tot ce are el mai bun in aceasta viata.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Razbunare.

Gemenii isi pot canaliza marile lor rezervoare de energie nemarginita fie catre indeplinirea unor sarcini importante, fie asupra distrugerii. Dualitatea lor ii face sa aiba o forta care nu poate fi ignorata si cu ajutorul careia se poate autodepasi sau poate razbuna greselile si nedreptatile care i s-au facut. Nimic nu ramane neplatit!

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Karma.

Racul este simbolul familiei, deci este grijuliu si adanc inradacinat in ceea ce priveste relatiile cu persoanele pe care le iubeste. In timp ce este caracterizat de compasiune si grija, uneori poate deveni competitiv si foarte sensibil la critici. El crede ca o revenire buna nu poate trece neobservata si ca oamenii care ii fac rau vor primi intr-o buna zi ceea ce merita. Crede in justitia divina.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.