Care este sufletul pereche al fiecarei zodii

1
De Cristina Tudor
23 aug. 2020

Multi dintre noi cerem ajutor prietenilor sau familiei atunci cand vine vorba de gasirea partenerului perfect. Dar si zodia iti poate fi utila!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul este o persoana agresiva, curajoasa si energica. Optimist si determinat, doreste sa realizeze tot ce e posibil in viata. El ar dori sa se bucure de compania unei persoane increzatoare pentru care este gata sa-si asume riscuri.

Potentiali parteneri perfecti: Leu, Sagetator, Gemeni si Varsator.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul e o persoana fiabila si senzuala. Deoarece este foarte loiala si are nevoie de o persoana care vrea un angajament serios. In plus, el da importanta atractiei fizice. E acel gen de persoana care iubesc mesele la lumina lumanarii sau plimbarile lungi pe plaja.

Potentiali parteneri perfecti: Scorpion, Rac, Capricorn, Fecioara si Pesti.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii sunt petrecareti, jucausi si interesanti. Cu spiritul si umorul lor, este usor pentru ei sa impresioneze pe oricine. Deci, o persoana iubitoare de distractie este cea mai buna alegere pentru ei.

Potentiali parteneri perfecti: Sagetator, Leu, Balanta, Berbec si Varsator.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racului ii poate lua ceva timp sa se deschida. Dar, odata ce o fac, oricui ii va fi greu sa il inlocuiasca. El poate avea o personalitate destul de complicata. Face totul cu pasiune si ii place sa se implice in relatiile pe care le are. Deci, el este gata sa astepte pe cel care este la fel de fascinant ca si el.

Potentiali parteneri perfecti: Scorpion, Taur, Pesti si Fecioara.

Leu (22 iulie – 22 august)

Leul este cunoscut ca fiind o persoana optimista.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.